Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

co to zanczy spozyweac po obrobce termicznej

Polecane posty

kupiem zajaca w lidlu jest on w takiej brytfance aluminiowej zamknietej na korej pisze spozywac po obrobce termicznej czy ja mam go piec w zamknietej tej tacce aluminiowej czy gorna warstwe sreberka mam zdjac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a świstak siedzi i zawija....
doczytaj instrukcje do końca :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tą folie ściągnij
i usmaż w foremce

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
instrukcja mowi ,, taka aluminiowa z zamrozonym daniem wlozyc do piekarnika itp spozywac tylko po obrobce termicznej nic nie jest napisane ze zdjac folie gorna to sam nie wiem jak to

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tą folie ściągnij
ja jak piekę to zawsze górną folie ściągam i wkładam do piekarnika i wychodzi dobre

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
po obrobce termicznej oznacza ze po umyciu i wyczyszczeniu mozna go upiec , ugotowac co tam chcesz no i spozyc;D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
a może by najpierw go przyprawić / zamarynować ? a przede wszystkim umyć a piec w tym co masz do pieczenia naczynie szklane czy co tam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość emi123
a ja kupiłam dziś wędlinę "z naszej wędzarni"w inter marche i też pisze spożyć po obróbce termicznej. O co chodzi przecież to normalna szynka i kiełbasa to co ja mam z nią zrobić???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×