Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamentt

facet bez samochodu czy chciałybyscie takiego

Polecane posty

Gość lamentt

??

Gość samochód bez faceta
oc, ac, nw, darmowy serwis i dozywotni zapas paliwa za jeden sms pod numer podany na opakowaniu batonika twix

Gość Manossssa
Zależy ile masz lat

Gość marcheweczka...
A czemu nie? Ja jak poznalam meza to nie mial dotobilismy sie w koncu razem

Gość lamentt
39

Gość lamentt
ale wygladam na 38

Gość marcin..........
ja mam 27 lat i nie mam auta:( i wstyd mi

Gość lamentt
to idz do roboty

Gość Manossssa
To szczerze marne szanse na fajną laskę . Chyba że jesteś bardzo przystojny lub masz wyjątkowy urok osobisty . Bo jeśli nie masz kasy,samochodu ,urody ani uroku to współczuje

Gość dziewczyna po awf...
facet bez samochodu to problem nie mozna pojechac w tyle fajnych miejsc

Gość lamentt
nie mam kasy,ale mam nieodparty urok osobisty,chcę dziewczyne,która pokocha mnie za osobowość,a nie za auto i zera na koncie,wierze w miłość,a nie pieniadze

Gość o to trudna sprawa
hm... teraz życie jest trudne i niby kasa sie nei liczy ALE TO NIEPRAWDA I NIE WIERZ W TO ŻE JAKAŚ FAJNA LASKA I MĄDRA DO TEGO ZAKOCHA SIĘ W ŻEBRAKU .... z całym szcunem , ale teraz swiat jest trudniejszy niż kiedyś ..i teraz na człowieka bez auta patrzą jak na kogoś na skraju nędzy ..... wiem co mówię ... na mnie też tak patrzą .. pracuje jestem po studiach a pieniądze jakie są to są ....nie za duże Ale teraz auto to pewnien wyznacznik.... status oznaka twojej sytuacji materialnej , tym kim jesteś , co sobą reprezentujesz , jaki tryb życia prowadzisz ... Jak kobieta widzi kogoś bez auta to co sobie myśli ??? albo chory i nie może prowadzić albo biedak albo nieudacznik A co będzie jak chcą gdzieś jechać .. hmm..pakować torbę podróżną jak w latach 60 tych i w pociąg nam jezioro , nad morze ?????? super perspektywa ......;/ chyba nie pójdzie na to nawet brzydka laska .....

Gość lamentt
szczerze ci powiem,ze na nic nie liczę bo mi to zwisa,a żadna laska nie jest warta jakichkolwiek pieniedzy,chyba,ze te w ganecji bo one przynajmniej nie oszukują

Gość michalinaa...
porazka jesli facet koło 30 nie ma auta

Gość lamentt
nie moja droga,porażka to dziewczayna która tak twierdzi,maskara:-D porażka bo facet nie ma auta,tylko wspłczuć facetowi jezeli go masz

Gość ja pani wasza
nie

Wiadomo, że auto się przydaje. Zależy gdzie sie mieszka, bo jeśli wieś/małe miasto to bez auta ciężko, ale w takiej Warszawie/Krakowie nie jest aż tak potrzebny. W polskich miastach średnio jest 500 aut/tysiąc osób, a np. w Londynie/Berlinie/Kopenhadze tylko 300.

Gość yuygytguuyguytyutyt
moj maz jak go poznalam nie mial auta kupilismy razem ale on mial 24 lata :)

Gość zbieram na samochod
dziewczyn bez samochodu tez nie chca, wiem, bo jak umawiam sie na randki faceci pytaja czym jezdze hehe zbieram sobei na samochod, ale przy moich zarobkach potrwa to jeszcze z rok a tak na marginesie wiem, ze zycie bez samochodu utrudnione jest, mialam dwoch facetow bez prawka i wiem jak jest ciezko

Gość retuyt
Szczerze? Mam 30+ nie mam auta i prawka i miał nie będę, bo nie potrzebuję i auta mnie totalnie nie kręcą. Mieszkam w dużym mieście i wszędzie mam blisko. Poza tym, kręcą mnie jednoślady i wolę wydać 10 tys. na rower niż miałbym kupić jakiegoś złoma tylko po to, by mieć. A żeby ze względu na babę kupować samochód, to trzeba byc naprawdę pierdolniętym. Jak potrzebuje, to niech sobie kupi i jeździ.

Gość huhjh899u
auto wyznacznikiem statusu? bez przesady, teraz kazdy ma 3 samochody nawet jak do gara nie bardzo jest co włożyć. sam fakt posiadania samochodu nie jest żadnym wyznacznikiem- mój ex nie miał samochodu, bo jeździł metrem lub taksówkami, a kasy zarabiał sporo ponad przeciętną. nie było mu potrzebne po prostu. sama tez nie mam, bo nie mieszkam na wsi ani na przedmieściach i nie muszę dojeżdżać nigdzie, a prowadzić nie lubię, a jak mam zaparkować w centrum miasta, to mam ochote płakać.. samochodu mozesz sobie nie mieć, ale musisz mieć kasę

Gość dobrze napisała ostatnia
osoba ostatnia napisała dobrze samochodu mieć nie musisz ale musisz mieć kasę

Gość ja tam nie mam wymagań
żeby facet miałą samochód ważne by miał intelekt na poziomie .... szukam faceta bez samochodu jest tu jakiś inteligentny bez samochodu ????