Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Singierka87

moja suknia ślubna..

Polecane posty

Gość Singierka87

Widzialam ją tylko na zdjęciu, ale juz zamówilam pod koniec maja pierwsza przymiarka Mam figurę jak dziewczyna na zdjęciu. Planuję tylko mieć troszkę bardziej zakryte buty : http://www.weddingdressesmall.co.uk/ball-gown-wedding-dresses/tulle-high-slit-sweetheart-neckline-ball-gown-wedding-dress-5238.html Może któraś z was miała bądz bedzie miala podobną? Boje sie ze podpinany tren nie wytrzyma i bedzie sie odpinał ale nie chce takiego calkiem odpinanego. Pani w salonie powiedziała ze jesli tren podepnę z tylu to ładnie wyeksponuję nogę :]

Gość fsfasff
kiepska

Gość to Twój ślub
No niestety dla mnie suknie z rozcięciem wyglądają troszkę wulgarnie. Trzeba się napracować, żeby wyglądać w takiej sukni elegancko i z klasą. Tylko nie opalaj się w solarium na czekoladę ;-) Ale ty tylko moje zdanie, ważne że Tobie się suknia podoba :-)

Gość to Twój ślub
Troszkę ryzykujesz zamawiając suknię bez przymiarki, nawet jeśli jesteś ładna i szczupła ;-)

Gość Singierka87
noo właśnie wiem, że ryzykuję i teraz jak juz zamowilam to zaczyman sie bać.... Ta suknia tak strasznie mi sie spodobala ze juz zadna inna w salonach nie miala szans wpasc mi w oko :) Na solarium nigdy w zyciu nie bylam i nie bede, zawsze marzylam o oryginalnej sukni a ze jestem odwazna i troszke szalona mysle ze bedzie ok :)

Gość to Twój ślub
Aha, no to spoko. Jesli tylko nie założysz białych kozaczków to będzie ok ;-) Jeśli jesteś szczupła, nie masz szerokich bioder to powinnaś w niej dobrze wyglądać :-)

wulgarna i koczowata wg mnie. no ale ja lubie klasyke kwestia gustu :)

Super!naprawde piękna. I właśnie dobrze,że nie jest taka tradycyjna,nudna. Dla mnie na plus...

Gość ssssiiii
sunie z krotkim przodem badz odkryta noga bywaja kiczowate ale ta jest akurat elegancka. Kwestia jeszcze welonu i dodatkow zeby nie przedobrzyć Ale suknia jest zjawiskowa.