Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemtego

co sądzicie o facecie który wymusza na mnie dziwne obietnice?

Polecane posty

Gość niewiemtego

niewiem poznałam takiego faceta spotykamy sie tylko On na samym poczatku powiedział ze szuka dziewczyny do tego aby po prostu z nia popisac, i pózniej powiedział mi ze nie lubi sie wiązac ikilka razy prosił mnie awrecz kazał abym obiecała ze sie w nim nie zakocham. nie bardzo go rozumem

jesli on ma 25 lat a ty 18 to rozumeim, typowy manipulator a ty to lykasz i na pewno sie zakochasz:D

Gość bfdhsdfjshd
Typowa manipulacja "nie zakochuj się", "tylko luźny związek", "bez zobowiązań"... a mimo wszystko podtrzymywać znajomość w taki sposób, aby druga strona się zaangażowała, a następnie uleżić sobie z "ofiary" zakochaną, oddaną, podatną na spełnianie zachcianek "niewolnicę emocjonalną"... i gra i buczy... w razie co można sobie skakać z kwiatka na kwiatek i w razie gdy nie udaje się wskoczyć na jakiś kwiatek "pogotowie seksualne" zawsze będzie pod ręką... no bo przecież od początku mówił, że wszystko ma być bez zobowiązań. Kurde, że są jeszcze kobiety, które się nabierają na tak tanie i wyświechtane standardem maniulacje?... Szok.

Gość niewiemtego
ani on nie ma 25 lat ani ja 18. pytam sie o to jaki on ma w tym cel

Gość niewiemtego
ludzie ale on nie powiedział ze to ma byc związek bez zobowiazań. zerzszta nie wyobrazam sobie tego on jest taki cichy i niesmiłąy

Gość bfdhsdfjshd
>niewiemtego: "ludzie ale on nie powiedział ze to ma byc związek bez zobowiazań. zerzszta nie wyobrazam sobie tego on jest taki cichy i niesmiłąy" --> Tylko głupi w tak prostej sprawie może nie widzieć jej sedna. Co z tego, że nie mówił "bez zobowiązań"? A jaka jest różnica pomiędzy określeniem tego samego innymi słowami? Niestety żadna. Bez zobowiązań = nie zakochuj się, chcę tylko popisać, czasem się spotkamy, lubię cię i nic więcej, możemy być tylko przyjaciółmi (znajomymi), nie lubię się wiązać, ... więcej mam wymieniać, czy dalej nie kapujesz? :) I pamiętaj... cicha woda brzegi rwie :) Mój brat jest taki cichy i nieśmiały a jest właśnie takim wrednym manipulatorem (przez to często się z nim kłócę, bo nie lubię takich lawirantów). Amen.