Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana.

Facet nie chce sexu

Polecane posty

Gość Zdesperowana.

jestem w zwiazku juz 6 lat mojemu mezczyznie wystarczy sex raz w miesiacu ,plus od czasu do czasu sex oralny.Czy to normalne? Czy moge miec o to pretensje skoro mi sie co drugi dzien chce?

Gość ;dlfsvjsdpovij
mam to samo ze swoim chetnie pogadam

Gość ;dlfsvjsdpovij
w zeszłym miesiacu lkochalismy sie dosłownie 1,5 razy bo za tym drugim nie do konca bo sie zmeczył i mu sie nie chciało ;;////// kurwa no nie mogę,,,,,

Gość lumma
Hah,a wszędzie trąbią że to kobitki wiecznie głowa boli :)

Gość Zdesperowana.
bo oni sa zmeczeni pracom , podono.Ja juz stwierdzilam ze nie ma co sie wysilac i uwodzic bo to facet powinien dbac..A zdradzac nie mam zamiaru, slyszalam legende ze niektorzy codziennie chca:P

Gość Zdesperowana.
kurcze wiecej niz jedna praca ma koncowke om:) masakra ta moje dysleksja mnie w koncu wykonczy:)przepraszam za jezyk

Gość lumma
mój też coś ostatnio nie za bardzo ma ochotę.Ale na razie nie narzekam bo jestem w ciąży i też nie za specjalnie mi się chce,nie czuję się zbyt atrakcyjnie z brzuchem :/

Gość Zdesperowana.
No ciaza to ciezki okres,Gratuluje tak na marginesie:) ja ciaze odkladam bo mam inne priorytety i narazie sobie nie moge pozwolic...ale zle sie czuje proszac o sex jak jakas nimfomanka.Dodatkowo sama sie musze soba zajmowac by mnie nie kusilo

Gość ;dlfsvjsdpovij
ja juz przestałam zabiegać o jego zainteresowanie seksem ze mna po prostu czuje się jak desperatka jak go zaczepiam to poniżające,

Gość Zdesperowana.
ja nawet mezatka nie jestem a problem juz jest.Nie mam doswiadczenia z innymi bo wielka milosc na wstepie mnie spotkala i teraz mam co chcialam

Gość Zdesperowana.
co gorsza wiem ze jestem atrakcyjna i bym z tym problemu nie miala ale to tylko fizycznosc i czlowiek w kropce jest bo mu sie od dziecka wzorce narzuca:)

Gość brak szarych komorek
pokaz mi takiego faceta co nie chce seksu.

Gość ;dlfsvjsdpovij
mnie pewnie zlinczujecie ale zdradziłam swojego faceta 5 razy ze swoim byłym,kurwa tamten to demon seksu a do zwiazku sie nie nadaje, a ten jest beznadziejny w lozku i jego libido to 0.02 ale jest dobrym partnerem w życiu....kurcze nie wiem co robic na pewno juz go nie zdradzę bo go kocham ale ......no wlasnie

Gość lumma
a może to z wiekiem tak przychodzi? Mój jeszcze do niedawna chciał co dziennie a teraz to tak max raz w tygodniu,trochę to niepokojące szczerze mówiąc :/

Gość Zdesperowana.
bo ciezko o partnera ktory bedzie namietnym kochankiem i bedzie ambitny i zaradny:) i do tego przystojny:) Ja cie tam linczowac nie bede sama wiesz co robisz.Mnie juz nawet inni zaczynaja kusic i mam pelna tego swiadomosc ze jak sie ktos nawet pochyla w moja strone to mi sie goraco robi , paranoja

Gość Zdesperowana.
moj ma dwie prace, nie mieszkamy razem ale jak jest okazja to on kuzwa odpoczywac woli , niedlugo stosdunki jak rodzenstwo bedziemy miec.. to mnie boli ze nie ejstem istota sexualna w tej relacji a to jest cholera wazne.. rozmawiac na emeryturze moge a nie teraz

Gość Zdesperowana.
Dla mnie to problem ze musze od czasu do czasu sama sobie pomagac bo ja wtym palcow nie powinnam maczac:P no ale jest i jeden plus lepszej kochanki sobie nie znajde:) humorystyczny akcent;)

Gość ;dlfsvjsdpovij
mloj były uwielbiall gdy zakladałam seksowna biellizne ponczochy itp. z obecnym tez tak sprobowałam ale nie zrobilo na nim takiego wrazenia,wiec juz tego nie robie bo czuję że się osmieszam.... tamten były zawsze mnie pożerał wzrokiem,dotykliem... jezu czuje sie tak zle...boje sie ze to zle sie skonczy czasami jak lezymy razem i ogladamy film to film jest najwazniejszy .jak wezme jego reke i kładę sobię na brzuchu piersi to on zaraz warczy żebym oglądała, albo mowi ze czeka az ja przejmę pałeczkę bo mu sie nie chce,,,a ja chce zeby mnie pożądał żeby stojąc za mną łapał mnie za biodra i przyciągał do siebie żeby przychodził do mnie jak biorę prysznic,,,żeby nie dałl mi spać....;(

Gość lumma
zdesperowana może spróbuj założyć jakieś fajne ciuszki gorset czy coś w tym stylu na pewno go to ruszy :) Ja mojemu kiedyś taką niespodziankę zrobiłam to aż mu kopara opadła, z początku myślałam że mu się nie podoba ale okazało się jednak że to pozytywna reakcja :)

Gość Zdesperowana.
no wlasnie by nalegal by wiedzial czego chce i to bral.By bylo tak ze on naciska ja sie opieram a w koncu ukegam... a Tu mecz w tv i tyle...ew o sobie pomysli...ja chyba zmienie zasady bede sie ubierala sexownie bede prowokowala i odmawiala...bo moze nawet jak majac cos zjebistego na tacy to ich to do wysilku nie musza..ławcy jedni...

Gość Zdesperowana.
kochana ja jestem taka ze juz wszystkiego probowalam :) wiazan , dziwnych miejsc a bielizny mam tyle ze butik bym mogla otworzyc:) moze presje jakas wywieram i boi sie ze nie sprosta/.

Gość ;dlfsvjsdpovij
to głupie ale ostatnio czytałam 50 twarzy greya, i płakałam ,płakałam że mój ukochany mnie nie pożąda..

zdesperoeana to nie legendy,mi sie chce codziennie i to nie raz niestety zona ma nizsze libido,czasami mysle ze jestem nimfomanem

Gość Zdesperowana.
co do Graya pierwsza cześć miazga a dalej to juz nuda powialo.:)

Gość Zdesperowana.
ciezko sie dobrac sexualnie...a to wazne jest dlatego tyle zdrad teraz wystepuje..

Gość lumma
to z twoim facetem chyba jest coś nie tak.

Gość ;dlfsvjsdpovij
ja zaczełam myslec kategoriami mężczyzn oddzielać seks od miłości ,dlatego zdradziłam,ale na dłuższa metę tak się nie da