Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zvz@

Co z tą głośną muzyką w dzień,co można zrobić?

Polecane posty

Czy w ogóle można coś zrobić? Na policję pewnie nie ma co dzwonić bo w dzień i tak nie przyjadą. Nie zrozumcie mnie zle,naprawdę nie mam nic do tego,że sąsiad słucha sobie muzyki,jest u siebie więc może,ale z głośnością po prostu przesadza.Przez cały dzień w pokoju słyszę walenie basów zza ściany,nawet telewizora nie mogę obejrzec bo go nie słyszę.Większośc czasu spędzam w drugim pokoju bo tam jest stosunkowa cisza.Tak się dzieje od kiedy się wprowadził 2 lata temu z krótkimi przerwami kiedy wyjeżdza do rodziny i nie ma go w domu.Byłam u niego kilka razy,zarzekał się,że będzie ciszej słuchał,działało przez krótki czas. Czasami muszę uciekać z własnego mieszkania,żeby odpocząć ;/ Juz nie wiem co mam robić,jak z nim rozmawiać... Młody jest,po 20-stce więc chce się pochwalić jakiej muzyki słucha i jaki dobry ma sprzęt ;/ Niestety moje zdrowie na tym podupada.Nie pamiętam dnia żeby nie bolała mnie głowa,ciągle na tabletkach przeciwbólowych ):

Gość grrrrrrrrrryyy
a nie można z nim po ludzku pogadać?

Jak napisałam wyżej,rozmawiałam,nie było żadnej kłótni,nie krzyczałam,nie groziłam,poprosiłam,żeby ciszej słuchał i w miarę możliwości przesunął kolumnę z dala od mojej sciany,żeby basy tak nie szły.Poskutkowało na około tydzień ;/