Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie Pomóżcie

Może ktoś powie? Liczę na pomoc i że wiecie

Polecane posty

Gość rararararar
na tym tepie ciąży to już Cię tylko bedzie boleć, coraz bardziej aż nie urodzisz... nie wiesz?

Gość a ja mam w nosie
Pierwsza ciaza I porod nie tak tragicznie. Poczatek to strach bo koszmarnie krwawilam do 10tc do tej pory nie wiem czemu. Zawroty glowy cala ciaze, czesto tracilam rownowage, w 25tc zaczelo rozchodzic mi sie spojenie lonowe. Bol jak cholera.ani siedziec ani lerzec. W 34tc chodzilam juz o kulach. Bol kregoslupa nie do zniesienia. Mialam wizyty u fizjoterapelty.woda mi sie zatrzymala w organizmie. Od 7 miesiaca wygladalam jakbym nie spala tydzien. Masakrycznie napuchnieta. 17 kilo na plusie. Porod 15 godzin. Szlo wolno ale systematycznie. To jest pierwsza ciaza ten piekny blogoslawiony stan ;) drugi przypadek opisze pozniej ;) tak jak pisalam wczesniej nie nqkrecaj sie bo zaszkodzisz dziecku. Jak cos strzyka ciagnie kluje to normalne :)partner to musi miec urwanie glowy z toba ;) ciagle zestrachana, ze cos nie tak ;)

Gość Pytanie Pomóżcie
Oj Okropieństwa przeszłaś :( No tak mój M będzie zaraz siwy :( strasznie się martwi :( ale ząb mi daje popalić boże! A czy w pochwie przy chodzeniu też może boleć czy to rozwarcie większe się robi? Taka piękna pogoda na dworze ptaszki śpiewają a Ja w łóżku :( :( :( chyba jakąś depresję łapie :(

Gość Pytanie Pomóżcie
Oj Okropieństwa przeszłaś :( No tak mój M będzie zaraz siwy :( strasznie się martwi :( ale ząb mi daje popalić boże! A czy w pochwie przy chodzeniu też może boleć czy to rozwarcie większe się robi? Taka piękna pogoda na dworze ptaszki śpiewają a Ja w łóżku :( :( :( chyba jakąś depresję łapie :(

Gość a ja mam w nosie
Okropnie to bylo przy drugiej corce. W pierwszej ciazy nie pamietam bolu w pochwie ale w drugiej mialam I rozwarcia nie mialam. Nie wpadaj w depreche teraz zostaw troche energi na depresje poporodowa ;D

Gość Pytanie Pomóżcie
Kurde czyli nie za dobrze że boli tam w środku. Szukam wózka mam kilka propozycji może pomożesz coś wybrać :) 3123858480 3123686548 3069053494 3132303687 allegro :)

Gość a ja mam w nosie
Ten przedostatni ma najlepsza amortyzacje. Oststni fajny kolorek :)