Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjdbchcjb zcbnhv

CZY JESTEM W CIAZY??? PROSZE POMOZCIE

Polecane posty

Gość hjdbchcjb zcbnhv

Juz wczoraj pytalam. zrobilam test, po 3 h zobaczylam na nim 2 kreski. dzisiaj etz zrobilam... na poczatku nic, po 1,5 2 kreski. co mam o tym myslec? wczesniej nie mialam takiej sytuacji. pomozcie prosze

Gość Buu*
Test nieważny. Jak po 3h? To zdecydowanie za długo, druga kreska powinna pojawić się od razu.

Gość ania bania :)
tez tak mysle jak ja robilam test wynik 2 kreski byl po 3 mintuach i nadal dwie kreseczki choc minely 3 lata prawie :) zachowalam na pamiatke. a kiedy robilas test znaczy sie chodzi mi o to ze w dniu planowanej miesiaczki czy wczesniej?

Gość hjdbchcjb zcbnhv
Buu* rozumiem, po 2 min nie bylo nic, odstawilam go. pozniej chcialam wyrzucic a tu 2. wczoraj specjalnie powtorzylam, po 2 min nic a po 1,5 druga. on testy niewazne ale dlaczego wychodza te drugie???

Gość Aevery
Przeczytaj instrukcję i się jej trzymaj zamiast wymyślać sobie przedziały czasowe z sufitu.

Gość hjdbchcjb zcbnhv
jestem po poronieniu i z moich obliczen wynika, ze 16 mam dostac okres ale nawet nie wiem kiedy byla owulacja. po 33 dniach od zabiegu dostalam @... niecale 3 dni, w 3 dzien wieczorem kochalismy sie bez zabezpieczenia. bylam u lekarza, ale on nic mi nie pomogl. w dodatku od jakis 10 dni mam bialy sluz i jest go sporo

Gość hHAHAHAHAH***************
dwie kreski? jesteś

Gość bambaryla147
Juz tu wczesniej pisalas. Raczej szanse sa nikle.

Gość hjdbchcjb zcbnhv
tak, pisalam wczesniej ale skad te 2 kreski? poradzilyscie zeby zrobic jeszcze raz... tez po 1,5 h druga pojawila sie ( rano nie mam czasu wiec zrobilam wieczorem ).

Gość szatyyyyyynka27
test sie robi rano

Gość bambaryla147
Wcale nie trzeba robic testu rano. Poczekaj do spodziewanej miesiaczki i zrob ten test, druga kreska ma sie oojawic po kilku minutach, a nie godzinach. ale jssli kochalas sie w 6 dniu cyklu to raczej nie jestes.

Gość hjdbchcjb zcbnhv
od 3 do 10 dnia cylku bez jakiegokolwiek zabezpieczenia ( lekarz powiedzial, ze po poronieuniu bede miala taki sam cykl jak przed ciaza czyli 28 dni)

Gość hjdbchcjb zcbnhv
ale skad pojawiaja sie te drugie kreski? ok reakcja chemiczna ale jak to mozliwe?

Gość ja blagam o
jezuu. też kiedyś robiłam test wieczorem i nic a rano 2 kreski były na nim a w ciazy nie bylam!!! a jak zaszlam w ciaze to na tescie pojawily sie 2 kreski w ciagu 2min i wtedy wynik jest wiarygodny! a zrobilam wieczorem dzien przed okresem i kreska byla blada!! pozniej jak zrobilam to nawet minuty czekac nie musialam na 2 kreski bo od razu wyszly jezu kobieto nie jestes w ciazy i skoncz!!! a jak bylabys niby we wczesnej ciazy to kreska by wyszla po paru minutach z tym, ze blada a nie po 3 godzinach:o kurwa doucz sie troche i jak ci ludzie mowia, ze nie to nie!! albo idz na betaHCG i nie truj dupy.

Gość hjdbchcjb zcbnhv
Nie musisz pisac w taki sposob, pytam bo forum jest od tego zeby zadawac pytania

Gość hfdjfkg
Ja już miałam tak 2 razy, że robiłam test i negatywny a po jakiejś godzinie czy dwóch pojawiała się druga kreska i za każdym razem faktycznie byłam w ciąży. Zrób test za parę dni lub idź na badania z krwi. Wtedy będziesz miała pewność.

Gość ja blagam o
ale Ty pytasz 5 raz o to samo!!! dostajesz odpowiedz ale dalej się kurwa upierasz przy swoim:o to po chuj sie pytasz jak sama wiesz najlepiej? idź do ginekologa i się jego spytaj! będzie miał pewnie takie samo zdanie jak my ale Ty mu powiesz, że się myli jednak.

Gość hjdbchcjb zcbnhv
Nie musisz przeklinac w odpowiedzi na moje pytanie, zauwaz jeszcze, ze ja sie przy niczym nie upieram tylko zadaje pytania. skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia to po co piszesz? czy ja napisalam, ze sama wiem cos najlepiej? czytajac moje posty nie zauwazylam tego. kazda odpowiedz oprocz Twojej ma dla mnie jakies znaczenie

Gość ja blagam o
to spierdalaj założyć jeszcze 3 tematy o tym samym. Dopóki nie usłyszysz od kafeteryjnej wróżki ''tak jesteś w ciąży na 100%'' :o bo kurwa wydaje mi się, że na to właśnie czekasz skoro zakładasz non stop te same tematy.

Gość hjdbchcjb zcbnhv
dzieki za rade :) moze skorzystam

Gość nie rozumiemmmm
Dlaczego nie pojdziesz na bete? Wynik po uplywie dluzej niz 5minut jest przeciiez nie wazny ty tego nie wiesz na ulotce jest tez wyraznie napisane my nie wrozki zeby czy wyczytac z kuli czy to ciaza czy nie ile ty masz lat 5?:o

Gość ja blagam o
juz kurwa pomijam fakt, ze ona do okresu ma tydzien :o

Gość hjdbchcjb zcbnhv
mam 26 lat i nie mieszkam w pl a tu tak latwo badan nie robia

Gość ja blagam o
ja mam 22 lata, tez nie mieszkam w pl i patrz no dziwnym trafem wystarczy zaplacic i zrobic badanie tak jak w pl albo pójsc do ginekologa TAK JAK W PL! kurwa w afryce mieszkasz czy jaki chuj:/