Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aevery

Mam 3 pytania do was:

Polecane posty

Gość Aevery

1) Czym smarujecie pieczywo swoim dzieciom powyżej roku: masłem czy miksem do smarowania? 2) Co kupujecie i zakładacie swoim dzieciom poniżej roku, bo uważacie że jest wygodniejsze: śpiochy (ze stopami) czy spodenki bezuciskowe (bez stóp)? 3) Czym myjecie swoje dzieci (zarówno te poniżej, jak i powyżej roku) bo wam wygodniej: mydłem w kostce czy płynem?

Gość as;jd;ajd;
1. niczym 2. rajtuzy 3. mydłem

Gość co to sa rajtuzy?
to rajstopy czy kalesony?

Gość szatyyyyyynka27
w domu ma rajstopki do spania pajaca ,smaruje maselkiem myje mydlem oliatum bo ma sucha skore

Gość Damian i Asia - no bo tak
1) Miks (Florę Light), bo jedno nie toleruje mleka, to przy okazji i drugie dostaje to samo 2) To zależy, bo są i śpiochy bez stóp, ale faktycznie częściej chyba spodenki 3) Mydłem bo tańsze i wcale nie mniej wygodne od płynu. Czasem płynem

Gość a po co ci to
1. Masło lub margaryna na zmianę ale nie tak że miesiac to miesiąc to tylko co kilka dni. 2. Rajtuzy plus body lub spodnie, śpiochy absolutnie nie tylko do spania. 3. Płyn do mycia ciała i włosów z rossmana starcza na 3 miesiące a kosztuje niecałe 10zł, z mydłem niewygodnie, po za tym robimy czasem pianę do zabawy w wannie i płyn się wtedy fajnie sprawdza. Ja nie lubię mydeł wolę wszystko w płynie ;)

Gość \snkd;jd
Googlr działa jak chcesz sprawdzić co to są rajtuzy :D.

Gość \snd;dj
*Google :D

Gość Brunetkaaaaaaaa
1. Tylko masłem. 2. Poniżej roku- body, pajacyki - ze stopkami 3. do roku -Oilatum; później płyn do mycia Nivea Baby. W ciągu dnia rączki myje mydełkiem dla dzieci.

Gość zimowa mama
1. masło lub margaryna, zawsze w lodówce jest to i to 2. po domu biega w rajstopach lub spodniach, do spania ma pajacyka z zakrytymi stopami 3. myję w specjalistycznym płynie, bo ma AZS.

Gość co to sa rajtuzy?
google nie jest takie precyzyjne, bo wyrzuca rozne czesci garderoby + facetow w ponczochach bez stop......... :o zreszta pewnie kazda dziewczyna okresla jako rajtuzy cos inngeo, co widac po wynikach w wyszukiwarce