Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert Jan 1968

Czy to jest dobre miejsce aby kogoś poznać na dłużej

Polecane posty

Gość Robert Jan 1968

Mam 45 lat 179/85 przystojny, bez nałgów, dobrze sytuowany mieszkam na obrzeżach Warszawy, poszukuje sensownej dziewczyny w wieku normalnym, o normalnym wyglądzie, żeby się spotykać, zaprzyjażnić, zobaczyć co da się wspólnie osiągnąć Nie jestem sponsorem i byc nie chcę, chodzi mi o związek o innym charakterze

Gość każdy staje się
sponsorem z czasem, albo to zaakceptujesz albo zajmij się swoim hobby

Gość Robert Jan 1968
to troche pesymistyczne co mowisz, mysle ze sie mylisz jednak

Napisz jeszcze gdzie jest haczyk! :P "Przystojny, bez nałogów, dobrze sytuowany mieszkam na obrzeżach Warszawy" ma trudności ze znalezieniem kobiety w realu - musi być coś na rzeczy :classic_cool: ll Jesteś leniwy i nie chce ci sie zabiegać o kobietę? Masz schizofrenię? Lubisz przebierać się w damskie ciuszki? Lubisz sypiać w pampersie? Czy jeszcze coś ciekawszego?... :D

Gość Anna Grodzka )
hey przystojniaku ;)

nie chodze na dyskoteki, przyjaciol wielu nie mam, obracam sie w srodowisku ludzi sparowanych, nie naleze do ludzi co zaczepiaja na ulicy dziewczyny z propozycjami spotkan, jestem inteligentny ale troche introwertyk, moze dlatego jest mi trudniej poznac kogos w realu

Miejsce jest dobre ale...gorzej z określeniem "na dłużej" bo miara czasu jest względna:) to raz a dwa pomocne by było gdybyś sprecyzował - normalny wiek, normalny wygląd...bo dla każdego oznacza to co innego:)

Gość do Roberta
podaj jakiś kontakt do siebie, ponieważ tutaj normalnie nie porozmawiasz, co widać po powyższych postach

Juvia Sam sie nad tym zastanawialem, Nie szukam nastolatek ani babc, nie chce okreslac wieku, poszukuje partnerki mlodszej ode mnie, ale nie siksy Chudych i grubych tez nie lubie, lubie dziewczyny o normalnej budowie ciala, zeby zgadzaly sie proporcje

Gość do Roberta
to jak chcesz poznać? tu Ci zaraz nawrzucają

Gość do Roberta
nie można musisz podać maila w profilu

Czyli kobiety, która ma "wszystko na swoim miejscu:) Wymagania masz standardowe w tym względzie. Wygląd to jedno, a co z drugą stroną medalu? Konstruktywność rozmowy?

Zaraz sie dokopie do profilu to podam maila, Juvia, Chyba nie mam ochoty walczyc, ze zbyt dominującymi dziewczynami, daje sobie z tym rade, ale na dluzsza mete, meczy mnie to troche, zazwyczaj po pewnym czasie pieklo sie robi, bo ja nie mam charakteru latwego

Ja nie przesadzam. :classic_cool: Jakim trzeba być desperatem, żeby szukać na forume dla samotnych kur domowych i pryszczatych, bezrobotnych koniobijców? :classic_cool:

Robert Jan 1968 Nie miałam na myśli walki pomiędzy kobieta a mężczyzną. Spotkania mają to do siebie, ze się na nich rozmawia:) pytałam o wymagania w kręgu zainteresowań i wspólnych tematów do rozmów. Podam przykład, może będzie łatwiej...blondynka z IQ czy bez?:)

Jaką trzeba być desperatką, by natarczywie wkoorwiać wszystkich? Masz swój mały świat forumowy dla kilku osób, a do pozostałych doskakujesz. Coś Ci nie pasuje, to idź pomyj gary.

Hmm...to szukasz kombinacji alpejskiej...trochę tego, trochę tamtego...ciężkie do realizacji ale nie niemożliwe:)

Gość była kasjerka
ze mną byś się dogadał bo mam 35 lat i jestem podobnie jak Ty umiarkowaną introwertyczką i właśnie TO , mimo urody i oleju w głowie skutecznie uniemożliwia mi poznanie kogoś o podobnych cechach . Tylko niestety mieszkam jakieś 700 km od wawy :D