Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert Jan 1968

Czy to jest dobre miejsce aby kogoś poznać na dłużej

Polecane posty

Kolejny niski, gruby pajac wyje. :D Czarny pedale, trochę szacunku, nie rozmawiasz ze swoją matką, żoną, ani parchatymi bękartami. :classic_cool:

Nazywasz mnie nieudacznikiem, bo...? Jakieś argumenty? Czy po prostu twoja otyła stara nie chce ci dawać owłosionej cipy przypominającej wiadro? :D

Szukaj. Metoda prób i błędów wydaje się najodpowiedniejsza. Im więcej prób, tym mniej błędów:)

Czarny71 Ignorowanie chociaż ciężkie do realizacji jest najodpowiedniejsze w tym przypadku:)

Podstawą znalezienia jest rozmowa. Bez niej nie ma nic:)

To nic nie da. Jak się tu zlecą stulejarze, to go znajdą w 5 minut i narobią wiochy w życiu prywatnym. :D 🖐️ Frajerzy i kurrwy! :D Narta! :D Juvia, kurrwiszonie, wyleczyłaś się już z rzeżączki, czy zdążyłaś nią już zarazić bachora? :D 🖐️

Wiesz co tak na prawdę jest Ci potrzebne do znalezienia? Trochę optymizmu, odrobina wiary w to, że znajdziesz i całe mnóstwo uśmiechu:)

Gość Bzdziag
Vera puchatek....juz cie lubie. Lubie konkretne osoby, ktore mowia co mysla.

Yuvia Nie jestem ponurakiem, ludzie cenią mnie za inteligentny humor, pesymista tez nie jestem, jezeli tak sie prezentuje w tym poscie (temacie), to moze dlatego ze sam siedze i zajety troche praca jestem, a jak intensywnie mysle, to mam powazna mine, pewnie dlatego :)

Jeśli masz poczucie humoru to już połowa sukcesu:) Reszta cech ujawnia się w trakcie rozmów i obcowania z druga osobą.

Gość Bzdziag
Pewnie jest sam, bo szuka robota wieloczynnosciowego z funkcja dmuchanej lali, a nie kobiety z krwi I kosci.......jak wiekszosc facetow. Potem sie zastanawia jeden z drugim, czemu jest nadal singlem. Kasa to juz zaden atut, mamy ja same.....hahaha

no właśnie, ta kasa (sponsor), to dla mnie było to COS, do czego mogłabym sie doczepic, a nie wzrost. kasa stała się też pierwszym tematem jaki został poruszony w topicu.... nie lubię i nie polubię. dla mnie to by Cię autorze przekreśliło. poza tym wszystko super!

Hallooo Missima :) Pewnie, że można poznać, kafe jak duża łąka, zielona, pachnąca trawą -na której jest mnóstwo slicznych,różnorodnych kwiatów :) Nic tylko zamienić się w pszczołę, dużo redbulla i przed siebie :)

Hallllloooooo Cukierek 😘 Wyobraźnia Cię ponosi.:-D Pamiętaj, że na łące rosną też chwasty, a czasmi coś brzydkiego może przykleić się do buta.;-) Zatem, poznawajmy się. :classic_cool:

Missima Haaaahaaa-nie pomyslalem o tym wdepnieciu butem w gooowno! No patrzę i patrzę i same kwiaty widzę, pomarańczowe chwasty nie mają siły przyciągania :)-wręcz przeciwnie mają dar odpychania! Wedle uznania i subiektywnego rozpoznania nie nadają się do ......nia ;)

Gość jacek1970
byla kasjerka powiedz skad jestes,a moze napisz do mnie ja rowniez szukam normalnej kobiety do stalego zwiazku nie bede sie tu rozwijal bo to nie miejsce na szczera rozmowe,jezeli jest ktos chetny aby pogadac to zapraszam Mam 42 lata ,rozwiedziony,mieszkam w Jeleniej Gorze

Gość dajana 75
Jacku to zazdroszcze miejsca zamieszkania. jestem zakonana w Cieplicach! :) tak czytam i czytam i widze, ze nie tylko ja samotna :)

Gość zdegenerowanaMaupa
kurde, w necie sami NORMALNI... tylko jak się z takim umówić na kawę to potem okazuje się, ze już w garażu podziemnym (monitoring!!!) chcą babę wymacać w ramach rewanżu - a za siebie nie pozwalają zapłacić :(