Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ze mną można tylko pójść na...

Jak wrócić do byłej?

Polecane posty

Macie jakieś pomysły? Nie było zdrady.

up

Nie mogliśmy się dogadać. Ona miała dla mnie mało czasu, a ja miałem jej to za złe. Tyle,że jej o tym nie powiedziałem.

Po 30.

Hmmm... W takim razie wyslij moze na poczatku poczta kwiatowa jej ulubione kwiaty, np. do pracy, by kolezanki zobaczyly ;). Bedzie jej na pewno bardzo milo. Potem zadzwon i popros o spotkanie.

Wiem. Wysłałem jej kwiaty. I kawę. Przeprosiłem... Nie wiem, gdzie teraz pracuje.

Mieszkacie w tym samym miescie? Jakims wiekszym? Czasami najlepiej probowac az do skutku. Nie wiem dokladnie kiedy zerwaliscie, niedawno czy jakis czas temu...?

To nie bedzie zbytnio odkrywcze, ale kobieta musi widziec, ze Tobie bardzo zalezy, w przeciwnym razie bedzie bala sie zaryzykowac lub bedzie wahac sie.

Tak, w dużym. Niecałe dwa miesiące temu.

W takim razie wyslij kwiaty do domu, postaraj umowic sie jeszcze raz, zapros na kolacje, sprobuj zorganizowac spotkanie dla wspolnych znajomych, dowiedz sie, gdzie ostatnio bywa (kluby, fitness itp.)... Napisz, ze nie wyobrazasz sobie zycia bez niej, bardzo ja kochasz i bardzo brakuje Tobie jej. Zalezy Ci na niej i bedziesz probowal az do skutku. Pomysl, jakie jest jej marzenie, co lubi i sprobuj w pewien sposob spelnic je. Za jakis tydzien moze ;) bedzie ladna pogoda, wiec postaraj sie cos zaproponowac. Albo pomysl nad wyjazdem. Zaproponuj (ale moze za jakies dwa tygodnie) wspolny wyjazd np. do SPA, do Pragi, w gory itp. Powiedz, ze zalezy Tobie nad odbudowa tego, co bylo.

Mozesz pomyslec tez o zamowienie piosenki w radio z dedykacja albo baneru, gdzies obok jej mieszkania. Moj kolega zrobil swojej dziewczynie taki prezent na urodziny.

Gość powiem Ci tak, Kochana
ciekawa-kobietka strasznie polukrowane jest to, co piszesz :D ale fakt, większość kobiet lubi takie rzeczy :) może zadziałać ;)

Wiem,co lubia kobiety :). Po prostu. Wiem, ze wymaga to troche nakladow finansowych, ale mozna tez na rozne inne sposoby osiagnac swoj cel. Jesli byli razem, to wiadomo, ze cos ich laczylo, wiec powinno byc latwiej. Na pewno sentyment zostal ;).

Gość lamota numero 5
Po co chcesz do niej wracać? Jak ona Cię wyczuje,to zawsze masz przegrane w takim toksycznym związku, zawsze będzie miała czym Cię zaszantażować. Daj sobie z nią spokój i poszukaj innej.

Jeśli ona ze mną rozmawia, to są szanse? Powiedziała, że pogodziła się z zerwaniem i nie chce wracać. Ona zerwała, ale ja do tego doprowadziłem. Ona chciała to naprawiać, a ja już nie. Nigdy mnie nie prosiła, żebym zmienił decyzję i całkiem urwała ze mną kontakt. Jak do niej napisałem, życzyła mi wszystkiego najlepszego i prosiła, bym się z nią nie kontaktował.

Teoretycznie to lubią :P jakby mój ex zaczął robić to wszystko, co wypisałaś, to bym spierniczała, gdzie pieprz rośnie :D cóż, ja do żadnego mojego exa nie czuję nawet grama sentymentu - może to dlatego :)

Bo ją kocham.

Autorze, jak to powiedzial kiedyś mój przyjaciel: szanse są zawsze, nawet jeżeli ta osoba jest już w związku. Trzeba tylko mieć odpowiednie podejście i odpowiednio zagrać.

Gość lamota numero 5
Kochasz? zdaje Ci się , przejdzie Ci, pamiętaj jak teraz okażesz słabośc ,zawsze będziesz dla niej popychadłem typu ...Ty do pracy ,a ona z innym w łózku.Czy tego chcesz?

Wychodze wlasnie z takiego zalozenia - zawsze wszystko moze sie udac. Z pewnoscia boi sie ponownego odrzucenia, rozczarowania. Musisz jej udowodnic, ze zalezy Tobie na niej. A macie jakis wspolnych znajomych? Moze sprobuj porozmawiac z jej dobra kolezanka lub przyjaciolka. Moze ona podpowie cos Tobie. Nie znamy calej sytuacji i trudno w ten sposob doradzac... Nikt nie lubi natarczywych osob, ale na pewno nie bedzie jej to obojetne, gdy zobaczy, ze starasz sie.

Daj spokój, ona nigdy nikogo nie zdradziła.

Gość atrakcyjnaaaa dziewczynaaaaaaa
Chocbys stanal na glowie a ona nie bedzie chciala powrotu to i tak nic nie zdzialasz i nic nie pomoze. Nie baw sie w gierki typu kwiaty,kawiarnia etc...po prostu przejdz do rzeczy czyli rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Zapewniaj ja,ze rozstanie to byl blad,zalujesz,ze zerwala z Toba,bardzo teskniles a czas spedzony bez niej wykorzystales na przemyslenie wszystkiego i jestes pewien, ze zycie chcesz spedzic z nia, jesli rozmowa nie pomoze, nie bedzie z jej strony tez checi ugody to zadne gierki nie pomoga, beda tylko strata czasu...

Gość _Luna
Napisz jej list, Taki szczery i od serca. Popros, zeby Ci odpisala. Moze byc ewentualnie mail, ale papierowy chyba jest bardziej osobisty. Piszac list czlowiek ma troche wiecej czasu na zastanowienie i wiecej sobie wyjasni, niz w bezposredniej konfrontacji. Kiedys moj Eks chcial do mnie wrocic. Spotkalismy sie, ale jakos ciezko nam sie rozmawialo, w sensie jakiejs bariery, moze niesmialosci.( Ja jego zostawilam i on myslal, ze dla kogos innego, a mi po prostu cos nie pasowalo w nim i nie dalam mu szansy tego zmienic. ) Gdyby do mnie napisal, to wszystko bysmy sobie wyjasnili. A tak to wyszly polslowka i niedopowiedzenia, w efekcie jak spytal,czy chce sie z nim spotykac, wzielam to jak bezposrednia propozycje bycia znow para i stchorzylam, bo balam sie,ze bedzie ciezko przerabiac rozstanie, a od tego trzeba by przeciez zaczac... Dopiero po paru miesiacach odwazylam sie, zeby odnowic chociaz przyjazn z nim, ale bylo za pozno, bo zginal w wypadku... Nikt mi nawet nie powiedzial, ale moze to dobrze, bo chyba bym zwariowala na pogrzebie... Zmienilo sie we mnie podejscie, w sensie, ze warto walczyc o milosc, warto sprobowac jeszcze raz i nie obwiniac sie o bledy tylko sie na nich uczyc. Podobno zwiazki po ponownym zejsciu sie sa trwalsze.

Gość Jak cię kocham, nie powiem...
Ze mną moża tylko pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko... Może czas zapomnieć ?

Zapomnieć, nie zapomnę.

Gość Jak cię kocham, nie powiem...
Skoro tak bardzo ją kochałeś to dlaczego tak łatwo ją sobie odpuściłeś?? Jeżeli się kogoś kocha to się o niego walczy