Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellowsky

on nie mnie nie zadowala

Polecane posty

Gość yellowsky

mój partner nie potrafi mi zrobic dobrej minety. zawsze robi to w ten sam, bezrefleksyjny sposób - mechanicznie liże i to wszystko. nie urozmaica tego, nie bawi się tym. próbowałam o tym rozmawiać, ale jemu to nie wychodziło, więc sięwkuriwłam i dałam sobie spokój i dalej jest to samo. zaczyna mnie to męczyć i frustrować,jak to zmienić, żeby go nie urazić?

Gość ja jak jeszcze robiłam
znajdź kochanka

Gość Eeerrr
Na twoim miejscu nie martwilabym sie tak o to, zeby jego nie urazic, bo on sie nie martwi o nieurazenie Ciebie nie sluchajac co masz do powiedzenia. Facet, ktory nie slucha kobiety, kiedy ta mowi mu czego potrzebuje w lozku nigdy dobrym kochankiem nie bedzie. Ja bym polizala tak jego penisa i nic wiecej, zobaczymy czy on bylby zadowolony. A na powaznie, sprobuj jeszcze raz, a jak nic sie nie zmieni, to olej bo szkoda czasu...

Gość teofelllloo333
mialam podobny problem ale wszytsko tak naprawde zalezalo od naszej rozmowy im wiecej zaczelismy rozmawiac na takie tematy okreslac siebie tym lepiej ukladalo nam sie w lozku , czasem ciezko zaczac taki temat ale wszytsko jest do zrobienia

Gość Bloody
Musisz z nim pogadać. Wiadomo najlepiej od początku powiedzieć co i jak, bo im dłużej milczysz tym trudniej, ale da się.