Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona Malina

Panowie pomuszcie mi na kompie. Jak zmienić rozdzielczosc monitora na wyzsza

Polecane posty

Gość Zagubiona Malina

Hej, mam monitor wg specyfikacji nazwa: Samsung S19B300 Mam go od niedawna, ale nie moge ustawić wyższej rozdzielczości niż 1366 x 768 Przedtem miałam stary kineskopowy 17 calowy monitor i mogłam ustawiać o wiele wyższe rozdzielczości (nawet full hd 1920x1080) Dlaczego na tym nowym 19 calowym LEDowym nie moge? Idzie to jakos zrobic jakies programy czy cos? Komputer mam wciąż ten sam, tylko po prostu monitor zmieniłam Moja karta graficzna to Geforce GTS 250 ta karta niby obsługuje nawet rozdzielczosc 2048x1536 więc dlaczego nie moge ustawić wyzej niz 1366x768? Nawet nie moge filmów w Full HD oglądac na pełnym ekranie bo jest czarny ekran, w samym HD juz idzie, ale ja chce Full HD tak jak na tamtym starym kineskopowym monitorze! Pomóżcie ;)

Gość Zagubiona Malina
O te filmy w Full HD to mi na jutubie chodzi Nie moge ogladac youtuba w Full Hd na pełnym ekranie bo czarno jest, ale w HD juz dziala. Chce wyzszej rozdzielczosci ;(

1. Sterowniki. 2. Klikasz prawym przyciskiem myszy na pulpicie, pojawiają się różne opcje do wybrania, i zależnie od posiadanego Windowsa - klikając w odpowiednią - można zmienić rozdzielczość.