Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franeczka2000

Jakie macie stroje kąpielowe na lato?I Ile ich macie?. Opiszcie fasony i kolory

Polecane posty

Gość Franeczka2000

Ja ogólnie mam 4. 1- jest niebiesko błękitno granatowy w takie jakby koła czy mazaje. Normalne majtki i stanik usztywniany, ale że dużo schudłam to już za duży na mnie i juz go raczej nie założę 2- żółto pomarańczowy w paseczki z atmosphere. Wiązany i stanik i majtki. Z tamtego roku ale mało chodziłam ledwie 2 razy założony 3- brązowy z turkusowymi wstawkami i białymi wiązaniami, Esprit. stanik wiązany, majtki normalne. Najfajniejszy ze wszystkich, tez z tamtego roku ale kupiłam póznym latem i jeszcze ani razu nie złożyłam. 4- szaro srebrny w taką jakby panterke czy cętki. Tez fajny, jest z reserved. stanik wiązany, ale majtki troche kuse.

Gość ha ha he he hy hy
chwalisz sie czy zalisz?

Gość Franeczka2000
a co tu do chwalenia albo do żalenia, bo nie rozumiem?. Masz jakiś problem ze sobą czy o co chodzi? Pogoda za oknem ponura to można chociaz popisac o wakacjach

Gość .Franio.
no właśnie..zakładajcie i wklejajcie fotki.. Ocenimy :p

Gość Franeczka2000
.

Gość romeo2312
Nie wiem po co wam te stroje jak lata ma nie być. Haha no chyba, że na basen kryty by pokazać się karkom :D

Gość Testo
E tam mam bokserki CK za 209 zł i jestem zadowolony i nie muszę chodzić po sklepach a zresztą mało chodzę na basen.