Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojciech 24 i pół

MOJA ŻONA AWANSOWAŁA I MAmy TERAZ PIEKŁO

Polecane posty

Gość Wojciech 24 i pół

Jest bardzo ładna i zdolna, no i bardzo młoda(22) Szef ją bardzo lubi, awansował ją, a teraz nienawdzą jej koledzy. Żona się załamała non stop smutna, a ja mam tego dosyć- jeden temat non stop- jej firma. Żona jedzie do pracy i mi płacze przez tel. przez całą drogę.

Gość najpeiekniejfvgbhyuj
a czego sie spodziewałeś ?

Gość Wojciech 24 i pół
co mam zrobć zatem?

Gość ja bym raczej zaczal sie
przejmowac faktem, ze szef rypie zonke. jestem w takim ukladzie, wiem co mowie.

Gość nadal Cie kocham duchu
.

Gość najpeiekniejfvgbhyuj
teraz czekaj na dalszy rozwój spraw :D ...hmm

Gość wiosenna ola
weź się za robotę, bo jak jedno zaczyna awansować a drugie stoi w miejscu robi się nieciekawie

Gość Wojciech 24 i pół
szef żony ma 71 lata. Co mogę zrobić by pomóc żonie znaim oboje się wykończymy?

Gość Eeerrr
To niestety swiadczy o tym, ze nie dorosla do roli jaka pelni w firmie. Czy koledzy nienawidza jej tylko dlatego, ze awansowala? Jesli to jedyny powod, to w ogole bym sie tym nie przejmowala, bo chyba chodzi tylko o zazdrosc. Oczywiscie, ze super miec dobry team, gdzie wszyscy pracuja razem i szanuja przelozonego, ale jesli takiego teamu nie da sie stworzyc, to trudno, wazne zeby kazdy wiedzial gdzie jego miejsce, a w Polsce z tego, co wiem to chyba nadal wyznaje sie filozofie, ze jak cos sie komus nie podoba, to niech sie zwolni. A zona niech wyluzuje, bo to TYLKO praca, ktora niestety wplywa na waze zycie rodzinne. Prace zostawia sie w pracy!

Gość przestań wspominać
.

Gość makowe ciasto
no to masz problem. Ona tam dlugo nie posiedzi- ja mialam taka sytuacje w pracy, wiem co mowie. Biedna...Wspolczuje ci, no i jej.Namow ja na zmiane pracy albo dzialu chociaz?

Gość rtreswaq
chyba jest niedojrzała skoro tak sie zachowuje

Gość ja bym raczej zaczal sie
ja mam 58 i co z tego, skoro kutas stoi jak maszt? nawet jakby nie stal, moja protegowana bylaby solidnie obmacywana.

Gość przestań wspominać
,

Gość Wojciech 24 i pół
nie wiem dlaczego jej nie lubią, ma dobre relacje z szefem z tego co wiem przy niej nkt nic nie mówi o nim, bo uważają, że żona i jej szef o wszystkim rozmawiają

Gość Eeerrr
No to juz wiesz dlaczego jej nie lubia, bo ma dobre relacje z szefem. Ludzie to jednak sa wredni i zycza innym zle taka czesto jest prawda. Zonka niech sie zazdrosnymi sfrustrowanymi pracownikami nie przejmuje, bo zawsze sie znajdzie ktos, kto bedzie narzekal, poza tym spotkales sie kiedys z tym, zeby pracownik byl zadowolony z szefa? Nie w Polsce...

Gość Wojciech 24 i pół
Tak, wiem, że mimo swojego charakterku żona w pracy jest pokorna. Ale ludzie którzy mają większe dośwadczenie niż ona ma lat psy na niej wieszają a jej jest przykro. Fakt- sama przyznaje jest pupilkiem szefa ale jest bardzo życzliwą osobą, przebojową charyzmatyczną i cały czas szuka sobie winy w sobie. Nie wiem, jak jej pomóc. Boi się, że będą chcieli podłożyć jej świnie.

Gość taki jeden facet 28
może żonka dostała ten awans tylko dlatego że jej szef miał takie widzimisie ,a nie dlatego ,ze jest dobra w tym co robi ? ..mnie tez by wkurwił fakt ,ze ktoś kto mniej ogarniaj niz ja w pracy dostał awans i mi rozkazuje ..ja moge podlegać pod kogos kto bardziej niz ja ogarnia temat

Gość ddbdb
"ale jest bardzo życzliwą osobą" buhahaha - to za mało, zeby być szanowana szefową

Gość Wojciech 24 i pół
taki jeden facet- i chyba neistety w tym tkwi problem

Gość Eeerrr
Zakladajac, ze zona wie co robi w pracy musze stwierdzic, ze czesto osoby, ktore wykonuja prace od 20 paru lat uwazaja, ze wszystko wiedza najlepiej, a niekoniecznie tak jest. 20 lat doswiadczenia to tez czasami 20 lat zlych przyzwyczajen i mowienie "nie" wszelkim nowosciom. Czasami trudno jest przekonac kogos, ze to, co osobie zajmuje 2 godziny komputer zrobi w 3 sekundy. Zawsze sa dwie strony medalu i to czy szef jest zyczliwa czy nie tez jest bardzo wazne. Szef nie musi wiedziec WSZYSTKIEGO! Musi wiedziec kogo o co zapytac!

Gość Heniu
Są takie firmy niestety. Profesjonalizmu zero a morale pracowników to dno i szlam. Są to głównie polskie firmy. Z myśleniem też jest problem, każdy uważa, że stanowiska to tylko zaszczyty i wysokie pensje, broń boże jakaś odpowiedzialność czy kompetencje. Potem firmy padają jedna za drugą, bo zatrudnia się po znajomości czy toleruje rażący nieprofesjonalizm. Pracowałem w bardzo wielu firmach i wiem jedno - wszędzie, gdzie panowała tego typu atmosfera dni firmy były policzone. Twoja żona albo zostanie marionetką albo odważy się mieć własne zdanie i wyleci z firmy - taka niestety u nas rzeczywistość.

Gość Wojciech 24 i pół
bardzo lubi swojego szefa którego z kole każdy w jej firmie ma za nic :/

Gość taki jeden facet 28
owszem szef nie musi umiec wszystkiego co kazdy jego pracownik ,ale musi miec o tym pojecie + pojecie o zarządzaniu ludźmi ...

Gość twoja zona moze sie
zwyczajnie podobac szefowi,nie ze łaczy ich romans,moze mial taką zachciankę albo to jakas zagrywka jego,na to bym stawiała,ze twoj zona jest tzw mięsem armatnim pokazał ,ze to on rządzi,on decyduje,i niekoniecznie ten co zasługiwał na to stanowisko je otrzymał szef rzuciła twoją zoną na pożarcie .prawdopodobnie rozstanie rozszarpana,22latka nie ma ani doswiadczenia jak zarządzać zespołem ani charyzmy,ani nie jest w stanie podgarnąc zespołu tak by wszystko działało jak trzeba z całym szacunkiem dal twej żony,ale tylko będzie gorzej z jej psychiką,wszyscy będą przeciw niej,i będą podkłądali tzw przysłowiową swinię

Gość Wojciech 24 i pół
co powinnśmy zrobić? olać to czy no nie wiem jakoś reagować?

Jeśli jest jakiś jeden facet, co to się spodziewał awansu a nie dostał i to on sprawia największy problem to powinieneś poczekać na niego po pracy i z nim szczerze "porozmawiać" żeby z lekka zmienił nastawienie :)