Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejkwata trinnity

Mam 6 miesięczne dziecko i chce wyjechać z kraju - dziecko zostawić mamie

Polecane posty

Gość lejkwata trinnity

Co uważacie? Chce wyjechać na jakieś 5-7 lat. Czemu? Bo chciałabym zacząć życie w Anglii na nowo a nikt nie przyjmie matki z dzieckiem, nie będę mogła z nikim się nawet umówić czy wyskoczyć gdzieś wieczorem.

Gość herodanrt
rzuć się pod pociąg i ulżyj dziecku i matce bo to ty jesteś ciężarem

Gość norroo
oddaj do domu dziecka jak nie chcesz się nim zajmować

Ty głupia dziewucho pwoinnaś się zając dzieckiem a nie gdzieś na zachodzie pracować. Gdzie jest ojciec tego dziecka? SIłę miałas pierdolić się a teraz dziecko chcesz oddać? co pytam się?

Gość takaja25lat
Wiem co masz na myśli - wpadka (jak mniemam) nie powoduje, że kobieta traci duszę, potrzeby i nie chce już korzystać z życia. Ja bym na twoim miejscu wyjechała. Dzieciaka zostaw ojcu dziecka a nie swojej matce. Nie przejmuj sie opiniami innych osób tutaj - zazwyczaj są to prości ludzie bez wykształcenia, bez ambicji, ze wsi i wychowani po polsku i po bożemu - dla nich priorytety to tylko się mnożyć a kobiety poza rodzeniem dzieci powinny siedzieć w domu, prać i sprzątać no i siedzieć z dzieciakami. Młoda jesteś to zacznij w końcu żyć - bo życie masz jedno a szybko ucieka. Chyba facet cię zawiódł skoro mamie chcesz dziecko zostawić... proponuje jakiś zabieg żeby tego uniknąć...

Gość i you readyyyy
myślę że autorka zle się wyraziła , zapewne chodziło o to by się urządzić i wziąć malca na gotowe , 5-7 lat to za długo ,rok -dwa i się urządzisz , wezmiesz malucha a i może mame do pomocy ściągniesz. I jak ktoś wyżej napisał : macierzyństwo ( planowane lub nie) nie nakłada na kobietę z automatu worka pokutnego

Gość marcheweczka...
Pewna osoba z mojego bliskiego otoczenia zostawila male dziecko babce i wyjechala za granice dzis dziecko ma 11lat zero wiezi z matka i lubi ja tylko wtedy kiedy ma wyslac paczke z prezentami w innych sytuacjach ma ja gdzies. Ja bym nie,mogla wyjechać jestem bardzo przywiazana do mojego dziecka, umarlabym bez niego:) a tez mloda jestem mam 23lata

Gość hhhhhhhhhhhhhh
W Anglii mnóstwo jest samotnych matek z dziećmi, tam to jest normalne i facetom nie przeszkadza. Ale lepiej zostaw matce bo przykre to ale widać ze go nie chcesz po prostu.

Gość marcheweczka...
Nie rozumiem jak mozna zostawic komus na glowie wlasne dziecko a wszystko po to zeby wygodniej zyc, najlepiej komus problem swoj oddac