Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajutka

potrzebuje porady

Polecane posty

Gość kajutka

dziewczyny...mam problem..po ciazy kg wiecej a trzeba isc na proszona impreze rodzinna ..wypatrzylam taka sukienke ale nie wiem czy jak mam "obfite' uda i brzuch bedzie ok?i co na gore do niej? jakie buty?poradzcie bo w zadna ze swoich rzeczy sie nie wcisne... http://moda.allegro.pl/danvera-sukienka-sk21-50-52-piekna-koronkowa-i3128167963.html pomozcie..z gory dziekuje...a za porady schudnij od razu mowie ze jestem na diecie i wroce do swojej wagi ale potrzebuje czasu...

Gość kajutka
up...

Gość dghfff
podkreśli obfite biodra i brzuch no chyba że ta 85 to brzuch lekko ukryje. Aczkolwiek te sukienki nie leżą dobrze nawet na modelce. lepiej weź coś odciętego pod biustem albo w talii lekko rozkloszowanego za kolano jeżeli łydki są ok ;)

nie kupuj napewno tych z pierwszgo linku. ten materiał jest okropny a krój tak prosty ze w jednym miejscu cie opnie a w drugim bedzie odstawał jak deska. odradzam przekonałam sie na sobie.

Gość agza
ja bym była własnie za tą z pierwszego linku... mam podobną (własnie 85) i jest super...

Gość kajutka
to juz nic nie wiem..myslalam ze dla osob wiekszych bardziej przy ciele trzeba kupowac..plakac mi sie chce bo pojde chyba w dzinsach i glanach..

Gość ja tam się nie nudzę
o matko przecież te sukienki na modelce wyglądają może i ok ale na kimś w rozmiarze 50 to na pewno nie, sory ale ja mam rozmiar 38 i bym nie założyła obcisłej bo by mi pewnie opinały boczki itp a ty masz pewnie spory brzuch nie eksponuj go przez obcisłe sukienki bo sobie obciachu narobisz. Powodzenia na diecie.

Gość alikia likia
kajutka, nosisz rozmiar 50????

Gość kroffelka
http://www.furrora.pl/ tu sa super kiecki dla osob w rozmiarze xxl ceny mniej ciekawe, ale sukienki rewelacja, super odszyte i jakosciowo pierwsza klasa

Gość kroffelka
no i przede wszystkim modelki tez sa duze i mozna zobaczyc jak taka sukienka uklada sie wlasnie na duzej babce, a nie na manakinie w rozmiarze S

Gość kajutka
no nie 50 ale 46/48 pewnie bedzie :(

Gość kajutka
sliczne sa na tej stronie...ale jak patrze to prawie wszystkie sa dopasowane...a ktos napisal ze takie nie moga byc...

Gość goplankaaa
dlaczego nie moga byc? to sobie worek po ziemniakach zaloz

Gość kroffelka
autorko, podaj wymiary i wzrost, znajdziemy cos dla ciebie:)

Gość do autorki pisze
autorka poszla w pizdu i ma w dupie rady jebany tłuscioch

Gość do rajhanna
wez spadaj ostatni wpis--denna jestes...zalmi ciebie tlumoku...

Gość zapaliłabym ...
ta kiecka z marszczeniem na brzuchu super , ta z pierwszego twojego wpisu ,zamaskuje i uda i brzuch :) co do reszty nie wiem , czarne buty i żakiet to za ciężko i pogrzebowo ,może koleżanki pomogą