Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Clarisonic - ktoś używał?

Polecane posty

Gość Elaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hej hej! Ostatnio zastanawialam się nad kupnem tego produktu. Kto interesuje się makijażem i urodą to pewnie zna takie osoby jak Gossa, nissiax83, Tanya Burr i innych. I oni wszyscy mają Clarisonic i go wychwalają wniebogłosy! Clarisonic w skrócie to przyrząd do czyszczenia skóry, w szczególności skóry twarzy, choć są też szczoteczki przeznaczone do czyszczenia ciała. Po więcej informacji zapraszam na strone producenta. Można je kupić na allegro za ok. 600-700zł. Jest to bardzo droga sprawa i nie chciałabym wyrzucać pieniędzy w błoto. Więc stąd też pytanie do Was: ktoś z Was tego używał? Jak długo? Działa? Co ze szczoteczką deep pore cleansing? (Goss uprzedzał, że ta szczoteczka może powodować wysyp pryszczy). Interesuje mnie też sprawa blizn potrądzikowych - jak to z nimi jest? pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :)

Gość Kasiawroc
widze że też oglądałaś ten filmik Gossa sprzed paru dni ;p ja gdzieś słyszałam ze to daje takie same efekty jak szmatka muślinowa więc nie wiem.. też jestem zainteresowana opiniami na ten temat.. ktoś miał albo słyszał o tym??

Gość gość
Odświeżę temat :) Czy ktoś używał? Jakie opinie? :)

Gość gośćany
tez o nim myslalam ale jak pomyslalam ze tak codziennie nie myje twarzy a najczesciej wieczorem przy kapieli i ze ttle kasy plus potemm wymieniac szczoteczki to zakupilam polecaba szczoteczkd do twarzy za ok10zl z rosmanna. jest super buzia po nim gladka jak po luksusowym kremie. super oczyszczazmywa resztki makijazu z twarzy i peelinguje