Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAAMSS

Faceci mają niskie wymagania względem kobiet

Polecane posty

Gość AAAAAAMSS

Wymagają tylko urody, jędrnych cycków, plaskiego brzucha i sterczącej pupy. Powinni wymagac wiecej... pracy, prawa jazdy, ambicji etc wtedy byloby lepiej

nie można wymagać zbyt wiele od ludzi - jak spełniają minimum , to już sukces ...

i tego się trzymajmy :) Tym bardziej, że to najważniejsze minima :)

Gość kasia837489
dokladnie morland!!! :D

Gość Zgadzam się z atorką
faceci mało wymagają ale nie koniecznie tego co w temacie. Przyzwoity wygląd, klasa, inteligencja, maniery to przede wszystkim na kulturalny język nie ma już co liczyć

Gość panna-w-gaciach
Hehe, dokładnie Morland :D

Gość Heniu
"Wymagają tylko urody, jędrnych cycków, plaskiego brzucha i sterczącej pupy" - w życiu. Zdecydowana większość facetów przeleci cokolwiek jeśli tylko trafi się okazja. Sam widziałem na jednej z imprez - laska z lokalnej dziury przysiadła się do mojego kolegi i zaczęła obrabiać szyjkę butelki z piwem jakby to był penis. Koleś do dziś za nią tęskni a brzydka była, że kijem bym jej nie dotknął :/ W dodatku maniery miała typowo małomiejskie, esencja prowincjonalnego stereotypu o laskach tego sortu. Jak facet jest niezaspokojony seksualnie to wizja otworu przesłania mu wszystko inne. Naoglądałem się już jak niby stateczni faceci ze ślicznymi żonami w domach uganiali się za prostackimi i brzydkimi kelnerkami. Jak facet pies na baby to nawet wklęsłe cycki go nie powstrzymają. Sam ubolewam nad tym ale co zrobisz. Dzisiejsi faceci rozpieścili paniusie totalnie, co chwila natykam się na dziunie z wioski która myśli, że jest pępkiem świata bo jakiś dyro ją kiedyś przeleciał. Dzisiejsi faceci w ogóle się nie szanują, potrafią się pobić o jakiegoś lachona albo płaszczą się przed nimi, pitolą te prostackie komplementy od których mi się rzygać chce. Ile można? Od prawie 25 lat to samo słyszę, nie ma czegoś innego do k.. nędzy? Nie nudzi się to obu stronom?