Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blue eyes28

Ja-rozwódka z 2 dzieci, On-kawaler z 1 dzieckiem ...W drodze nasz wspólny potome

Polecane posty

Gość Blue eyes28

Mieszkam w Grecji . Z mężem -(Polakiem) rozwiodłam się po 4 latach małżeństwa, z Jego winy .Mamy 2 letnie blizniaczki .W naszym małżeństwie zaczęło się psuć gdy dziewczynki miały niecały rok .Odeszłam o męża.. Rok temu poznałam innego mężczyznę(Greka) , który pokochał mnie i moje córeczki .Zamieszkaliśmy razem a Jego synek mieszka z matką a z nami jest jedynie w weekendy . Mój partner nie jest zonaty bo przed planowanym ślubem odkrył , że Jego przyszła żona go zdradza ..Ale mniejsza z tym.. Teraz dowiedziałam sie , że jestem w ciąży. Oczywiście powiedziałam mu o tym i bardzo się ucieszył .Mnie nachodzą wątpliwości czy to nie oby za szybko . Nachodzą mnie nawet mysli o aborcji .Żałuje tylko, że tak szybko poinformowałam chłopaka o ciąży . Czy nie lepiej było by gdybym usunęla dziecko a Jemu powiedziala , że poroniłam?

Gość wiśnióweczka
Nie przesadzaj, skoro pokochał Ciebie i córeczki, cieszy się na wiadomość o ciąży, skąd te myśli? Mieszkacie wspólnie w Grecji? Czego się obawiasz?

Gość Blue eyes28
wiśnióweczka po nieudanym małżeństwie obawiam sie powtórki . Ciężko mi zaufać i byc pewnym w 100% , że ten mężczyzna mnie nie zawiedzie. A kolejne dziecko to poważna sprawa ..... Tak, mieszkamy w Grecji

Gość pewnie poleciałaś na jego kase
dziwko

Gość tylelatminelozeazstrach
a ile lat ma Jego syn?

Gość Blue eyes28
ma 4 latka

Gość kaskada24
jak długo się znacie?

Gość Blue eyes28
od roku

Gość wiśnióweczka
Wyobrażam sobie, że trudno Ci zaufać temu mężczyźnie, ale powiem brutalnie - trochę późno o tym pomyślałaś. Uważam, że już teraz nie pozostaje Ci nic innego jak zaufać i być dobrej myśli. Skoro partner zaakceptował Twoje córeczki, mieszkacie razem od roku, cieszy się na wieść o ciąży, to rokuje dobrze dla Waszej rodziny. Nigdy nikogo nie można być pewnym w 100%, ale nie możesz patrzeć na nowego partnera przez pryzmat doświadczeń z byłym mężem. Ciesz się ciążą, miłością, spróbuj zaufać, nawet jeżeli Ci ciężko. Oczywiście nie możesz być lekkomyślna, trzeba być czujnym nawet w szczęśliwym związku, ale daj Wam szansę. Trzymaj się ciepło i bądź dobrej myśli. Pozdrawiam.

Gość Blue eyes28
wiśnióweczka właśnie o to chodzi :( Boję się po raz kolejny zaangażować ! To już poważny związek ale wiem , że teraz mój partner będzie chciał slubu .A ja nie wiem czy jestem gotowa

Gość Współczuje ci z calego serca
autorko .Dwójka dzieci z eks mężem , teraz kolejne z innym a do tego zostałaś macochą :-O Masakra!

Gość a jaka była wina twojeg
ex męża Polaka?

Gość Blue eyes28
zarabiał tylko 1500 na miesiąc - bez przesady ja mam swoje potrzeby, nie będe jak wieśniara żyła, po to wyjechałam aby nie żyć jak typowe Polactwo.

Gość Blue eyes28
1500 miało być

Gość Blue eyes28
pił i zdradzał mnie .A jakie ma to znaczenie ?

Gość Blue eyes28
komentarz o 08:06 i 08:07 to podszyw ! Ja nigdzie nie wyjeżdzalam po rozwodzie.W Grecji się z eks mężem poznałam gdy byłam jeszcze studentką