Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KropkaStopka876g

Ciekawe dlaczego ktoś usunął mój temat o "brzydkich dzieciach"

Polecane posty

Gość KropkaStopka876g

Napisałam o tym że odpychają mnie i uważam za niesmaczne wrzucanie zdjęć dzieci, które są brudne, w poplamionych ubraniach, rozczochranych włosach,i brzydkich zniszczonych ubraniach na fb i inne nk. I temat został usunięty. Ciekawa jestem co takiego rażącego w nim było. Czyżbym uraziła jakieś flejowate matki które są tak zapatrzone w swoje pociechy że nawet nie widzą tego co opisałam wyżej?

Gość do autorki pisze
bo był glupi?

Gość KropkaStopka876g
Ale kogo tak uraził?

Gość sedes madein china nie orygina
:D też nie rozumiem ?Niech dbają o dzieci

Gość kostka brukowa
Dziecko do zdjęcia powinno być czyste,w pięknych nowych markowych ubrankach bo tylko takie przyjemnie się ogląda.Że też matki nie rozumieją tego.:-o

Gość KropkaStopka876g
?

Gość KropkaStopka876g
Nie mówię że musi mieć na sobie drogie markowe ubrania. I tak na każdym zdjęciu. Ale na takich które wrzuca się na fb powinno być przynajmniej czyste i uczesane. Bo co można sobie pomyśleć o matce, która pokazuje tysiące zdjęć dziecka, a na każdym brudne w brudnych ubraniach i jeszcze bałagan w tle.

Gość princessaofpersia
Autorko, polecam usun z fb i innych portali spolecznosciowych wszystkich twoich znajomych ktorzy sa brzydcy, maja krzywe zęby, brzydkie dzieci itd moze ci ulzy wtedy i przestaniesz zakladac głupie tematy serio, zastanow sie nad soba i co reprezentujesz takim wrednym podejsciem do innych

Gość KropkaStopka876g
To nie jest wredne podejście do ludzi. Jakoś nie zauważyłam żeby dorośli sobie pozwolili wrzucić zdjęcie na fb na którym wyglądają tak jak opisuje wyżej. A zdjęć dzieci jest takich pełno. Nie przeszkadza mi że są brzydkie, tylko że matki nie zwracają uwagi na to że ich dziecko jest brudne. I pytanie do was czy wrzuciłyście zdjęcie na którym macie dziurawe i poplamione ubrania, potargane włosy i brudną twarz? Podejrzewam że nie. A zdjęcie które wrzuci się w internet już tam zostaje...

Gość KOCHANIEŃKA...
A co ty masz do naturalnie zrobionych zdjęć dzieci ??????Czasem słodko takie dziecko wygląda ,ubabrane jedzonkiem .Ustawione zdjęcia to sztuczność ,a ty idealna jesteś na każdym zdjęciu ?Pewnie zazdrościsz i nie masz dzieci.

Gość princessaofpersia
powiedz mi, jak trzeba miec scharznione zycie i wlasna psyche zeby kolejna godzine wałkowac temat ZDJĘC CUDZYCH DZIECI? serio, nie masz nic ciekawszego do roboty, ze zyjesz tylko fb i tym, co kto wkleił i dodał? wspolczuje:O

Gość princessaofpersia
dla mnie to takie typowe polactwo-buractwo, plotkarstwo rodem z zabitej dechami wsi - wlasnego braku kultury nie widziec, ale innym wytknąc plame na obrusie to pierwsza jedna z druga leci:O

Gość KropkaStopka876g
No tak to takie naturalne zaśliniona buzia dziecka... Myślicie że każda kobieta chce mieć dzieci od kiedy tylko dostanie okres?

Gość nioch nio
Autorka wyglada na taka niespelniona staraczke wiec nie dziwcie sie temu poziomowi jadu i frustracji.

Gość ProvoProwoProvo
I to jest dobre prowo. Bez historyjek, a wy i tak się dajecie w huja robić i bulwersujecie...

Gość 1213451200
phi