Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turystka okresowa

Mam stracha przez zasraną Amerykę-srameryke...

Polecane posty

Gość turystka okresowa

Lecę do Chin, do miejsca graniczącego z Koreą Północną, we wtorek o 6:30 mam samolot z Okęcia do Frankfurtu, potem jeszcze tylko 2 przesiadki i powinnam być na miejscu. Byłam już tam, ale wtedy nie straszyli atakami nuklearnymi... ja chcę przeżyć ten wyjazd! Stanowczo zabraniam ataków nuklearnych na KRLD a podobno Amerykanie już je ćwiczą. Chcą zabić miliony Bogu ducha winnych Koreańczyków z północy i jeszcze na dokładkę sprzątnąć mnie? Amerykanie-sranie! Schowajcie bombowce strategiczne w hangarach czy gdzie się takie dziadostwo umieszcza bo nie chcę się bać tylko dlatego, że wam się zachciało straszyć Koreę Północną! Yankee go home! A tak na serio myślicie, że może tam być niebezpiecznie?

Gość trzymam poziom
naprawdę nie masz się czego obawiać, hAmerykańce tylko straszą , manewrami wojennymi się zasłaniają , do Koreii Południowej ponad 30 tys. swojego wojska sprowadzili , trochę okrętów i radary , kilka samolotów , swoje bazy na Pacyfiku zabezpieczyli a naród KRLD jest mężny i honorowy , nie pozwoli sobie w brodę pluć , jeżeli obrazisz koreańskiego obywatela lub żołnierza to musisz się liczyć z tym, że już nie żyjesz, no popatrz przy tej ilości żelastwa, czy Jankesi podskoczą ? http://www.uriminzokkiri.com/index.php?ptype=gisa1&no=68094

Gość laurka_90
szkoda tylko, ze te zelastwo jest przestarzale i niesprawne :( wystarczy pare Tomahawkow i samolotow bezzalogowych, a z ich armii nic nie zostanie 🖐️

Gość trytrytr
Koreę Pn się powinno zrównac z ziemią, a nastepnie zaorac.

Gość trzymam poziom
posłuchajcie, zrobiłem tak , gdy wszedłem na oryginalną i prawdziwą stronę KRLD to oczywiście nic nie rozumiałem z tych koreańskich 'znaczków' , gdzie jeden znaczek oznacza całe słowo albo całe zdanie , więc uruchomiłem tłumacza z koreańskiego na polski , sami wiecie jak to jest z tymi internetowymi tłumaczami i wychodzi masło maślane ale można się zorientować o czym Koreańczycy z północy piszą na swojej stronie , jak widzę Oni są doskonale poinformowani w sprawach międzynarodowych , wiedzą co się dzieje na świecie, wiedzą o kryzysie w Iraku i w Syrii , wiedzą doskonale jaką bronią dysponują Amerykanie a mimo to idą w zaparte i wojna do krwi ostatniej, do ostatniego żołnierza aby bronić KRLD nawet złomem jak tu piszecie ale przy swojej desperacji pójdą do walki na śmierć i życie , tak to wygląda , za moment spróbuję tu wrzucić tekst przetłumaczony tłumaczem

Gość trzymam poziom
102 osób (08 kwietnia 2013) "" przez samego naszego narodu Ronpyeong I nie płacz nigdy ukryć tożsamość najeźdźców. Był też wspólna konferencja prasowa w USA i Korei Południowej lalek z ostatnich dwóch dni, US Department of State Building pakietu Office. Sekretarz Stanu USA, w obronie Stanów Zjednoczonych przed zagrożeniem z sojuszników, takich jak Północnej Korei Południowej i Japonii halgeot niezmiernie naszej republiki jako yiraneuni "To jest prowokacyjna książka jest zaznaczone, że niebezpieczne i nierozważne.", "Uwagi Blasphemy zwiększyć zestaw. Tymczasem irański minister spraw zagranicznych sen puppet ", a po północy do porzucenia programu nuklearnego, niż stać się członkiem społeczności międzynarodowej" i "będzie reagować na prowokacje Północy" am dotkniętych gradem. Nie psuć dźwięk bezpośrednio z ujścia sprawcy jazdy na skrajnej sytuacji dzisiaj i sytuacji na Półwyspie Koreańskim, to jest oczywiste. 'S Złodziej jest złodziejem, US i ich marionetki zdalnie, prowokacje i groźby, zastraszanie i działania wojenne, jądrowych i biochemia na naszej Republiki on za banwoo, Dory do naszego definicji odpowiedzi ultra-bezkompromisowego wobec tego czy innego Nabal francuski w wola To Stany Zjednoczone jest rozdarty i przestraszony nasz ultra-bezkompromisowe reakcję na prowokację, z jednym wskazując ustanowienie twarz do ziemi, jako jedna z taktyk, takich jak Korea Południowa inwazyjnych manewrów daejoseon słudzy Troop gariwoogo tożsamość najeźdźców jak oni więcej przywiązany i upuść na zewnątrz nie zobaczy inaczej. Jak narażone poprzez uderzeń jądrowych na Półwyspie Koreańskim i jego okolic, jak USA imperialistycznych najeźdźców zajęty gospodarstwa off. Nuclear bombowce strategiczne B-52 eskadra ostatnio w Korei Południowej ponad regionie została Waverly szkolić nasze wirtualne praktyki uderzenia jądrowego, który poleciał w niezapowiedzianej dzisiaj na Okinawie i kontynentalnej części Japonii riryuk "F-22" szwadrony Stealth Bomber walki przez wdrożone do Osan Air Base, szukają szansy trafienia ognia. Natomiast najnowsze nuklearnych bombowce strategiczne tłumy opuścił kontynent Stanów Zjednoczonych realizuje przeleciał nad Zachodni Morze Korei i amerykańskiej imperialistycznej armii inwazji Navy o napędzie atomowym przewodnikiem podwodnych rakiet i kierowany niszczyciel rakietowy w wodach Zachodniego Morza Korei i Morza Japońskiego, jest uderzająca. Tutaj szybko, nawet bardzo duża grupa power samolotu jądrowy przewoźnik, że spotkać się w wodach Półwyspu Koreańskiego. Aby odpowiedzieć na prowokację "przeznaczonych" dla wszystkich tych, USA i Korei Południowej marionetka, której yiraneuni żadnego usprawiedliwienia dla obrony sojuszników "będzie", "książka" jest niepraktyczne budować zaufanie Co yiraneuni i ukrywając ich tożsamość inwazyjne i kodowania. Nigdy nie ukryte, ale zakłócenie spokoju świata, tożsamość amerykańskiego niszczyciela, główną przyczyną wojny i inwazji, umieścić tygiel wojny jądrowej napędem świata, świecąca przechyłki; Jest niewątpliwie dmuchane już kochać pokój i sprawiedliwość i uczciwe wobec światowej opinii publicznej, że jest celem przekleństwa i potępienia doeyeo, Przewody i ich sił nośnych, podkowa z USA i KRLD stłumić obraźliwe dzisiaj i różne Korei Południowej i jego otoczenie za pomocą uderzeń jądrowych do niebezpiecznej wojny nuklearnej pochodzą morderstwa broń Exhibition Hall skoncentrowany i Tanabe winowajcą w Stanach Zjednoczonych i Korei Południowej Wydanie lalki są szaleństwo. Podkreślają moc hageondae z USA i Korei Południowej lalki i inne siły inwazyjne zneutralizować atak militarny i inwazji na kontynencie amerykańskim, w tym urząd prezydenta i Shing, pochodzenia, wojny, raz odesłać na nasz wojskowych doeyeo zasilania. Stany Zjednoczone i Korea Południowa marionetką w płomieniu punktu na ziemi, nawet jeśli twinggin-wieczny spór nieubłaganie spiętrzone i spiętrzone w sumie goryczy i gniewu i zemsty przez wybuchu zmiotła zawsze z ziemi, imperializm zjednoczenia Ojczyzny ustanawiającego utalentowanym.

Gość turystka okresowa
trytrytr, ciebie powinno się zrównać z ziemią matole! Koreę Północną już raz amerykanie-sranie zrównali z ziemią w latach 50tych, niszczyli tam wszystko jak oszaleli łącznie z budynkami pełnymi cywilnej ludności. Gadałam o tym z Chińczykami, masakra. Niech się ci amerykanie odpierdzielą, no :o ale mieliście mnie pocieszyć :/ napisać coś sensownego a nie robić se jaja. Dobra, idę spać bo widzę, że nic tu po mnie

Gość trytrytr
masakra tojest twoja wiedza, turystko okresowa... :p

Korea Północna judzi przeciwko Korei Południowej IAR - Świat 8 Kwi 2013, 0:51 08.04.2013 (IAR) - Korea Północna nie zaprzestaje wojennej retoryki. W jej telewizji pokazano ćwiczenia wojskowe, podczas których żołnierze strzelają do tarczy ze zdjęciem południowokoreańskiego ministra obrony Kim Kwan-jina. Szczują też psy na kukły z przyczepionym wizerunkiem ministra. Jeden z żołnierzy wykrzykuje pod jego adresem, że jest "opóźnionym w rozwoju bydlakiem i nie zasługuje nawet na bycie tarczą strzelniczą". Inny z żołnierzy deklaruje z kolei: "Nie chodzi o to, czy wojna na Półwyspie Koreańskim wybuchnie, ale o to, kiedy to się stanie - dziś czy jutro. Jesteśmy gotowi do ataku, gdy tylko dostaniemy rozkaz". Tymczasem chęć mediacji ogłosiła Szwajcaria. Według agencji Reuters, ministerstwo spraw zagranicznych tego kraju nawiązało niedawno kontakt w władzami w Pjongjangu. Oświadczenie MSZ Szwajcarii głosi, że kraj ten chciałby przyczynić się do uspokojenia sytuacji na Półwyspie Koreańskim. Jeśli strony konfliktu sobie tego zażyczą, to może być gospodarzem spotkań poświęconych negocjacjom. Rzeczniczka szwajcarskiego resortu dyplomacji dodaje jednak, że na razie nie są planowane żadne konkretne rozmowy. Według nieoficjalnych doniesień, rządzący obecnie Koreą Północną Kim Dzong Un spędził kilka lat w Szwajcarii, gdzie kształcił się pod przybranym nazwiskiem. Niespełna dwa miesiące temu Korea Północna przeprowadziła trzecią próbę atomową, co spowodowało nałożenie na nią kolejnych sankcji ONZ. 31 marca władze w Pjongjangu oświadczyły, że wchodzą w "stan wojny" z Koreą Południową i zagroziły atakami na cele amerykańskie, z możliwością użycia broni atomowej. Od tamtej pory niemal codziennie straszą wojną Informacyjna Agencja Radiowa (IAR)/svt.se/rtrs/dabr http://stooq.pl/n/?f=724516

Gość turystka okresowa
trytrytr, masakra moja wiedza powiadasz? Jeśli chodzi o wiedzę jaką życzyliby sobie amerykaństwo-zastraństwo żebym miała to być może. Za to o takiej wojnie Koreańskiej mam wiedzę m.in. od ludzi, którzy na niej walczyli i wiem, że amerykaństwo to zbrodniarze jakich świat nie widział. I niech się lepiej zabierają stamtąd gdzie nie ich miejsce bo Korea Północna siedzi u siebie i swojego chce bronić(każdy by się wkurzył gdyby mu pod granicą strzelano i ćwiczono ataki na jego kraj), nie wysyła swoich wojsk do granic USSA w przeciwieństwie do USSA, które wojuje tysiące kilometrów od swojego kraju.