Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemata

Mama dylemat..

Polecane posty

Gość dylemata

Mam córkę, która jest jeszcze mała nawet bardzo bo ma niecały rok. Ale ja już się zastanawiam jak ja mam ją wychować??na jakiego człowieka?Biorąc pod uwagę nasze czasy, gdzie trzeba przepychać się łokciami, walczyć o swoje..sama nie wiem. Mnie rodzice wychowali na łagodną, dobrą osobę, nie będę się rozpisywała na ten temat.Ale teraz ja staję przed dylematem jak mam wychować swoje dziecko żeby dało sobie radę w dzisiejszym świecie a jednocześnie wiedziało co jest złe co dobre, jak walczyć o swoje.

Gość dylemata
Nikt nic nie napisze??

Gość dylemata
haloooooo!!!!!!!!!!

teraz to najlepiej niestety byc złym człowiekiem takie czasy nikomu nie można ufac

Gość modyfikowane
na kafe nie uzyskasz odpowiedzi jak wychowac madrze dziecko, swiadczy o tym poziom piszących mamusiek.

Gość dylemata
Właśnie widzę, że tu na tematy ,,głębsze" nie ma co liczyć na dyskusję:(szkoda...pozdrawiam!

Gość dylemata
Nie macie mamy takich dylematów??

Ja mam :/ za kazdym razem kiedy widze jak jakies dziecko zabiera mojej jakas zabawke a moja walczac o swoje tlucze malego slodziejaszka np. Lopatka po glowie zastanawiam sie jak zareagowac. Moze to glupio brzmi ale zawsze mam dylemat. Chcialabym wychowac na dobrego pomocnego czlowieka ale boje sie, ze bedzie popychadlem I ciapa :( jak widze reakcje innych mam na podobne sytuacje to wychodzi na to, ze nie moge corki wychowac na grzeczna osobe :(

Gość idywidualne cechy dziecka
zwyciężą. jeśli będzie cholerykiem, to choćbyś się bardzo starała owieczką on nie będzie.