Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to onacza

CZY JAK FACET nie odzywa sie to oznacza ,ZE NIE TESKNI?

Polecane posty

Gość co to onacza

? czy jak facet dliuzszy czas nie odzywa sie do kobiety to oznacza,ze nie teskni?

Gość offerma
nie teskni ma cie rzyci

Gość co to onacza
? wiec o co mu chodzi ?

Gość RaZR
Facet traktuje Cie jako pogotowie seksualne więc nic dziwnego że jak pod dwóch miesiącach robisz fochy dlaczego się nie odzywał to musi trochę poudawać żebyś znowu mu dała. Co w tym dziwnego? Gdyby czul do Ciebie coś więcej to pewnie siedziałby u Ciebie codziennie.

Gość co to oznacza????
ja nie robie zadnych fochow o to chodzi:) nie pytam gdzie byl ,ani nic nie wypytuje:) to on raczej fochy robi ,jest nerwowy na mnie ,jak ja mu nic nie zrobilam ,coraz czesciej niemily wredny..udajae ze olewam to :) mam to gdzies ,ale zastanawia mnie dlavuego tak robi tyle czasu potrafi sie nie odzywac??

czuje sie winny wobec ciebie, dlatego tak sie zachowuje mimo ze ty nie robisz mu wyrzutow... jakby naprawde tesknil to by sie odezwal...

Gość RaZR
Bo faceci tacy są, choćby spotykał się z Tobą raz do roku to będzie wymagał wyłączności. Chce żeby nie było nikogo innego choć i tak ma Cie gdzieś.

W sumie jak byscie mieli kontakt non stop to za czym miałby tęsknic... ­ Tak głupio pytam tylko:P Mnie wydaje się to logiczne ale moze głupi jestem?

Gość co to oznacza????
nierozumiem o co tu chodzi,,naprawde..

Gość co to oznacza????
to po co mi pozniej mowi,"ze tak tesknil plakal za mna" oczywiscie wysmialam go powiedzilam mu na to "ze oczywscie smiejac sie" a on na to "nie wierzysz..?" po co mi takie rzeczy moiw? jaki ma cel wtym?

Może ma na celu zwerbalizować swoje myśli i uczucia? Ty weź moze pierdolnij se valeriany czy cuś w te desenie;)

Gość co to oznacza????
pytam powaznie i prosilabym o odpowiedz ludzi normalnych

Gość co to oznacza????
i dlaczego jest bardzo zazdrosny jest jak widzi lub slyszy gdy jestesmy razem, jak jakis facet do mnie dzwoni,albo pozniej gdzies wychodze? qa jak sie wyastroje to strasznie krytykuje mowi ze jak dzifka wyglada ,z czym to nieprawda wyolbrzymia..o co mu choddzi? przeciez jak nie jestesmy razem nie spotykam yswie to nie wie co ja robie czy z kims sie psotykam czy nie.. o co mu chodzi??? bo naprawde nie moge go zrozumiec.

Gość Tmdtpjwm
Dziewczyny, ale ja was właśnie totalnie nie rozumiem. Dlaczego wy sie pierwsze nie potraficie odezwać? Bo głupi stereotyp mówi ze kobiecie nie wypada sie pierwszej odezwac? Ubędzie wam coś jak sie odezwiecie? Szacunek stracicie, honor? Jesli wam zalezy to czemu sie nie odezwiecie? W czym problem? Ja akurat zerwałem przez to z jedną, ale wczesniej miałem podobnie, ze to ja musiałem sie pierwszy odzywać. A ja sie czułem tak jakbym tylko ja chciał tego kontaktu, jakbym sie wciąż narzucał... A wy nawet sie odezwac pierwsze boicie jak by nie wiadomo co miało sie wam stać. Ja w koncu mialem dosc juz takiego czegos, to ja wszystko inicjowalem w zwiazku, a ona nawet nie potrafila sie pierwsza odezwać, a mówiła że jej na mnie zalezy, to dlaczego w takiej sytuacji nie potraficie sie pierwsze odezwac? To wciąż facet musi? Z jakiej racji? Równosc w związku musi być. Ja czułem ze sie wciaz narzucam bo to ja sie pierwszy odzywalem. Od miesiąca juz sie nie odzywam, ona oczywiscie tez nie raczyła, no bo przeciez kobiecie pierwszej nie wypada (kur... Czemu tak jest?) a teraz pewnie zwymysla mnie od swiń no bo ją niby zostawiłem i sie nie odzywam. Ale ja sie pytam czemu ona sie pierwsza nie odezwie? Tylko pewnie juz ofukana ze ją olałem. Laski apeluje, odezwijcie sie pierwsze do swoich facetów, nie mówie że teraz tylko wy macie przejąć pałeczke. Niech to po równo jest albo chociaz 1/3 po stronie kobiety. Ale róbcie to od czasu do czasu, niech facet wie ze wam zalezy, niech wie ze chcecie by sie do was odzywał. A nie, ze wciąz czujemy jakbyśmy narzucali sie kobietą, bo to tylko my sie pierwsi odzywamy, a wy wielkie paniusie nie raczycie sie odezwac nawet jak wam zalezy. A potem pretensje ze facet sie nie odzywa, olał mnie...

Gość Michal zawadiaka
Tmdtpjwm Masz 100% racji. One uważają że nic nie muszą, że to tylko my faceci musimy inicjować rozmowe, spotkanie itp. Bo sie boją że im korona z głowy spadnie jak sie pierwsze odezwą. Ja wogóle też nie rozumiem jak można sie NIE odzywac do osoby na której im zależy czy też do osoby którą kochają. Ja sie wtedy jak śmiec czuje, jakbym faktycznie sie jej narzucał, bo same nie potrafią wykonac pierwszego ruchu, nawet nie potrafią dac do zrozumienia ze chcą bym sie odzywał, a potem pretensje do facetów że sie nie odzywamy. Nie chcemy sie narzucać... zrozumiały wielmożne Jaśnie Panienki?

Gość rola facetaa
facet ma sie starac zabiegac o kobiete ,nie kobieta o faceta..facet musi byc zdobywca

Gość co to oznacza??????
wiec ktos mi wytlumaczy to'?

Gość RaZR
Zapytaj jego żony, ona go zna najlepiej.

Gość co to oznacza?????
pytam powaznie ! ktos jest w stanie odpowiedzien mi na to pytanie?

Gość to pytanie do faceta
na to pytanie jets wstnaie odpowiedziec ci tylko prawdziwy facet

Gość RaZR
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi. On mógł tak robić ze swoich 1001 głupich powodów. Każdy jest inny i nikt Ci tego nie powie.

Gość aga

jak się nie odzywa to znaczy ze nie zależy mu na tobie