Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra231

jest ktoś z sosnowca, jaworzna lub okolic?

Polecane posty

Gość kleopatra231

mam pytanie do osób z tych miast- łatwo tam się zalapać do pracy do sklepu lub cos w tym rodzaju? mój mąż poszedł tam do pracy i przynajmniej do listopada tam będzie pracował (delegacja_). Ja tu gdzie mieszkamy pracy nie mam więc generalnie nic mnie tu nie trzyma. I myślę tam się też przenieść bo co to za małżeństwo tak na odległość. Ale też przenieść się tam i siedzieć bez sensu to bym nie chciała, dlatego pytam.

Gość ryba___Piła
niestety, mieszkam w Kolonii, nie pomoge

Gość kleopatra231
rybka w każdym razie dziękuję za podniesienie :)

Gość ellla ela
w Sosnowcu znajdziesz coś, tylko że tam wstrętni ludzie mieszkają, ale praca jest

Gość kaduceusz
Co prawda nie jestem z sosnowca ale to duze miasto wiec o prace napewno łatwiej,napewno nie bedziesz miała wiekszych problemów Jestem ze sląska

Ja jestem z Gdanska i wiesz co nic na temat parcy tam nie wiem.Mam troche znajomcyh z Sosnowca sa ok.Ludzie z Katowic nic dobrego o Sosnowcu nie napisza ,bo z tego co wiem od znajomych z Katowic to oni nienawidza Sosnowca nie wiem dlaczego.tak czy siak miasto kojarzy mi sie zle.Wiem ,ze nie pomoglam:)

Gość kleopatra231
W każdym razie dziękuję za uwagi, co do skojarzeń z sosnowcem to wiadomo że mi np. głównie się kojarzy z państwem W. no ale chyba wszedzie się znajdzie grupa normalnych ludzi :) Jak się okazało że mój mąż w Sosnowcu będzie pracował to też od razu pomyślałam że przecież tam najgorszy element mieszka, chociaż nikogo z Sosnowca nie znam...

Gość Nic strasznego
Ja mam w Jaworznie przyjaciół Chińczyków,możesz u nich na bazarze pracować.

Gość Sosnowiczanka1
po pierwsze - co to za tekst że w Sosnowcu sami wredni ludzie mieszkają?? prymitywne stwierdzenie na poziomie dziecka. są tu wrdeni ludzie tak samo jak wszędzie. mieszkam w Sosnowcu 25 lat i też nie wiem czemu Ślązacy nas nie lubią i podobno z wzajemnością;/ a z pracą jest jak jest, z 14 procentowym bezrobociem w całej Polsce, ale chyba lepiej mieszkać w milionowej aglomeracji śląskiej niż w małym miasteczku bo jak nie znajdziej pracy w Sosnowcu to szukasz w innych miastach