Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagg25

Dieta oczyszczająca, odchudzanie i pełna motywacja. Start: 08.04.13. ZAPRASZAM!

Polecane posty

Cześć! Od dziś zaczynam dietę nie tylko odchudzającą, ale także oczyszczającą organizm. Chcę pozbyć się nadmiaru wody z organizmu, toksyn i przy okazji kilku zbędnych kilogramów. Dieta jest dosyć rygorystyczna. Podobna do głodówki. Ale skuteczna. Zapraszam wszystkie osoby zdeterminowane, które chcę zmienić swój wygląd i poprawić kondycję. Menu jest proste. Dieta opiera się na jogurcie oraz warzywach. Ja będę pić jeden jogurt 0% tł. dziennie - 500 ml (z Biedronki). I dodatkowo będę jeść porcję warzyw gotowanych (duszonych) z przyprawami. Oczywiście niezbędne jest, aby pić dużo wody niegazowanej. Zalecane są także herbatki ziołowe (zielona, czerwona, z pokrzywy). Zamiast kawy polecam jeden kubek czarnej herbaty. Można także stosować błonnik (ja mam taki proszek Xenna), żeby uniknąć zaparć. Dodatkowo chcę ćwiczyć 3 razy w tygodniu po 60 min. żeby poprawić kondycję skóry, pozbyć się cellulitu i ujędrnić ciało. Chce także zainwestować w peelingi i balsamy ujędrniające. Do zrzucenia mam 7 kg. Kiedy osiągnę mój cel - moją wymarzoną wagę - 60 kg, zacznę wychodzić z diety. Raz w tygodniu będę dodawać do diety nowy produkt. Np. w pierwszym tygodniu jabłko. W drugim tygodniu kawałek chleba razowego, w trzecim kawałek gotowanego mięsa. I tak dalej. Przy czym cały czas będę miała wysiłek fizyczny. Także efekt jo-jo nie wchodzi w grę. Zapraszam! Postaram się codziennie zaglądać tutaj i zdawać relacje z moich dokonań.

Zapomniałam dodać, że oczywiście warzywa surowe też będę jeść. Np. sałatkę na bazie kapusty pekińskiej z ogórkiem, pomidorem itp. Także jest to dieta, dla osób, które lubią warzywa. Zapraszam dziewczyny! :) Mam nadzieję, że po 3 tygodniach diety zobaczę na wadze 62 kg. A ważyć się będę raz w tygodniu - w poniedziałek rano. I oczywiście zawsze napiszę na kafe mój wynik.

Gość gruba57
Cześć chce dołaczyć do ciebie ponieważ mam 162cm i ważę 58kg zawsze ważyłam o 6 mniej i yło mi z tym dobrze.