Jagg25 0 Napisano Kwiecień 8, 2013 Cześć! Od dziś zaczynam dietę nie tylko odchudzającą, ale także oczyszczającą organizm. Chcę pozbyć się nadmiaru wody z organizmu, toksyn i przy okazji kilku zbędnych kilogramów. Dieta jest dosyć rygorystyczna. Podobna do głodówki. Ale skuteczna. Zapraszam wszystkie osoby zdeterminowane, które chcę zmienić swój wygląd i poprawić kondycję. Menu jest proste. Dieta opiera się na jogurcie oraz warzywach. Ja będę pić jeden jogurt 0% tł. dziennie - 500 ml (z Biedronki). I dodatkowo będę jeść porcję warzyw gotowanych (duszonych) z przyprawami. Oczywiście niezbędne jest, aby pić dużo wody niegazowanej. Zalecane są także herbatki ziołowe (zielona, czerwona, z pokrzywy). Zamiast kawy polecam jeden kubek czarnej herbaty. Można także stosować błonnik (ja mam taki proszek Xenna), żeby uniknąć zaparć. Dodatkowo chcę ćwiczyć 3 razy w tygodniu po 60 min. żeby poprawić kondycję skóry, pozbyć się cellulitu i ujędrnić ciało. Chce także zainwestować w peelingi i balsamy ujędrniające. Do zrzucenia mam 7 kg. Kiedy osiągnę mój cel - moją wymarzoną wagę - 60 kg, zacznę wychodzić z diety. Raz w tygodniu będę dodawać do diety nowy produkt. Np. w pierwszym tygodniu jabłko. W drugim tygodniu kawałek chleba razowego, w trzecim kawałek gotowanego mięsa. I tak dalej. Przy czym cały czas będę miała wysiłek fizyczny. Także efekt jo-jo nie wchodzi w grę. Zapraszam! Postaram się codziennie zaglądać tutaj i zdawać relacje z moich dokonań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagg25 0 Napisano Kwiecień 8, 2013 Zapomniałam dodać, że oczywiście warzywa surowe też będę jeść. Np. sałatkę na bazie kapusty pekińskiej z ogórkiem, pomidorem itp. Także jest to dieta, dla osób, które lubią warzywa. Zapraszam dziewczyny! :) Mam nadzieję, że po 3 tygodniach diety zobaczę na wadze 62 kg. A ważyć się będę raz w tygodniu - w poniedziałek rano. I oczywiście zawsze napiszę na kafe mój wynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruba57 Napisano Kwiecień 8, 2013 Cześć chce dołaczyć do ciebie ponieważ mam 162cm i ważę 58kg zawsze ważyłam o 6 mniej i yło mi z tym dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach