Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona żona

mój mąż ma napuchniętą lewą część wzgórka łonowego nad penisem...

Polecane posty

Gość zaniepokojona żona

Wczoraj to zauważyłam, mówi, że ma to od ok 7 lat. Raczej go to nie boli, nie jest twarde, takie powietrze, nie czuć guza. Nie wiem co to może być. Próbuje go teraz umówić do urologa, mieszkamy na bardzo małej wsi, do miasta mamy 40km, nikt nie odbiea w przychodniach... Czy jakiś mężczyzna tak miał? Czytałam o przepuklinie, ale to nie jest zaden guz tylko wybrzuszenie...

Gość wrinkled fred
Takie rzeczy się dzieją tylko i wyłącznie dlatego, że wy kobiety nie potraficie pojąć jednej prostej rzeczy: penisa trzeba ssać a nie w niego dmuchać!

Gość zaniepokojona żona
Hehehe :)

Gość durszlak bez dziur
Przestań panikować ,jest otłuszczony -źre jak świnia to ma

Gość maliniakromek
przepuklina jest jakby guzem,gdy zostanie wypełniona ,dopóki jest niewypełniona jest spuchnietym ...czymś.Miałem przepuklinę pachwinową,było po prostu spuchcnięte,ale z czasem mogło dojśc do zstapienia -tak to się chyba nazywa-narządów wewnętrznych itd.Lekarz powiedział,że przepuklina sama nie zejdzie,a nie bedzie lepiej tylko gorzej z czasem,warto udac się do ogólnego i on da skierowanie na usg,to może wskazać dalsze leczenie

Gość zaniepokojona żona
Lepiej do internisty niż do urologa? Hm. A gruby nie jest, waży 72kg przy 180cm, więc to nie jest tłuszcz.