Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoŚka22

brązowy śluz przed @

Polecane posty

Gość GoŚka22

Hej. Zauważyłam dziś rano taki brązowy śluz dosyć gesty. Jestem 3dni przed miesiączka. Czy to normalne? Ma tak któraś z was?

Gość Normalnesprawy
Ja tak miałam 3 miesiące.To 3 dni przed to 5 dni.Poszłam do lekarza i po badaniu okazało się że szyjka ok,usg piersi też(pobolewały).Ja się lecze już rok.Mam ciągłe problemy.Więc troche spanikowałam.W zeszłym roku miałam nadżerke,torbiele nabotha i stwierdzili HPV.Z lewej strony mam jakiś twór i nie wiedzą co to czy torbiel czy węzeł chłonny mam 3 usg i na każdym coś innego.Teraz w maju mam kolejną wizytę bo przepisał mi duphaston i nic to nie dało bo znowu mam plamienia tyle że 8 dni po okresie i dodatkowo coś z piersi leci przy nacisku.W ciąży na 100 nie jestem więc ju nie wiem co to może być.Acha dodam że z ciekawości poszłam do innego lekarza(nim zaczęły sie te pierwsze plamienia)i ten lekarz stwierdził że z tej lewej strony nic nie widzi(a coś jest bo boli) i że mam polipa na szyjce.Zwariować.I co tu robić gdzie iść?W akcie desperacji zapisałam się do onkologa.