Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję pomocy!!

Tyłek

Polecane posty

Gość potrzebuję pomocy!!

Jak to robicie, że macie taką gładką skórę na tyłkach? U mnie zawsze jakieś wypryski, skóra jest chropowata, wstydzę się swojej pupy :/ Dodam, że stosuję peelingi, sudocrem, a większych rezultatów nie ma.

Gość potrzebuję pomocy!!
up

Gość 36344334
chyba śnisz, jesli sądzisz że wszystkie laski mają gładkie pupeczki. Wiekszośc ma chropowatą skórę i od czasu do czasu pryszcza. To normlane, a Ty chyba naoglądałaś się za dużo wyfotoszopowanych zdjęć. Ewentualnie na wyglądzenie trochę pomoże opalanie, chociażby w solarium

Gość 36344334
wygładzenie * Moja koleżanka, super laseczka, na którą lecą wszyscy faceci, zasnęła kiedys u mnie i jak spała, to podciągała jej się do góry jej krótka spódniczka. Miała na sobie stringi, więc widziałam jej tyłek. Takich pryszczy to ja dawno nie oglądałam. A dziwne, bo laska ma twarz gładką.

Gość potrzebuję pomocy!!
Haha :D No troche mnie pocieszyłaś, bo moja współlokatorka np. ma na odwrót- twarz zasyfiona, a tyłeczek tak gładki jak marzenie :/ Myślałam już, że jestem jakimś odszczepieńcem. Niby nie mam jakiś mega pryszczy tam, no ale zawsze, zawsze jakieś czerwone krostki, albo właśnie taka szorstka skóra.

Gość ftguguvhh
Chętnie się z tobą zamienię. Mi już gładka skóra tylko na tyłku została. Może siadasz na deskach w publicznych toa? Albo masz rogowacenie mieszków włosowych. Spróbuj kremów, balsamów z mocznikiem.

Gość wariatka.sz
Ja mam twarz jak pupeczkę niemowlaka, a na tyłku zawsze jakaś krosta mi się zrobi i mam szorstką skórę szczególnie gdzie uda łączą się z pośladkami. To jednak miejsce ukryte pod ciuchami, na którym siadasz, więc nic dziwnego że się poci, robią się krostki i skóra jest inna niż na reszcie ciała. ale ja się tym nie przejmuję. Mój facet też nie.