Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Dlaczego ludzie są leniwi i nie zakładają firm?

Polecane posty

Gość SNap

Bezrobocie to nie wina rzadzacych, ale leniwych ludzi

Gość dunbergia
dziewczyno jak ty bez przerwy beznadziejnie nudzisz no jak flaki z olejem te twoje topiki i pytania, na które każdy zna odpowiedź i jest ona tak oczywista, że aż szkoda to mielić all over again :O

Gość k a r z e u
JAKI mózg. Ee odpowiedź brzmi - bo jesteśmy leniwi :classic_cool: ps po co mi firma i pieniądze? Pieniędzy ani firmy przecie nie zabiore do grobu :)

Gość aspołeczny ignorant
a czy ty myślisz, że jak ma się własną firmę to ludzie sami pchają się oknami abyś im coś zrobił, jak każdy będzie mial jednoosobową firmę to ci wieksi beda placic tym firma tak jakby oni u nich pracowali na umowe czyli za pol darmo przykład: mam firme zatrudniam 5 osob kazdy ma 2k na miesiac na reke - zatrudniam ich na czarno teraz te 5 osob zaklada firme a ja daje im zlecenia za 2k na miesiac a oni musza sobie z tego zaplacic zus albo robia na czarno na to samo wychodzi

Gość dunbergia
ta dziewuch zawsze zakłada tu takie prowokujące topy, bo liczy na ful odzewu od oburzonych, ale w sumie kogu juz takie pierdy mogą wzruszać. Wszystko już było panna, nie ma się co silić, żeby sobie nudę rozbić. Włącz se pani tewlewizje i filma obejrzyj

Gość z tond
aspołeczny ignorant a czy ty myślisz, że jak ma się własną firmę to ludzie sami pchają się oknami abyś im coś zrobił, jak każdy będzie mial jednoosobową firmę to ci wieksi beda placic tym firma tak jakby oni u nich pracowali na umowe czyli za pol darmo przykład: mam firme zatrudniam 5 osob kazdy ma 2k na miesiac na reke - zatrudniam ich na czarno teraz te 5 osob zaklada firme a ja daje im zlecenia za 2k na miesiac a oni musza sobie z tego zaplacic zus albo robia na czarno na to samo wychodzi robisz wlaśnie to o co autorce chodziło :O

Gość aspołeczny ignorant
czyli co?

Gość ale wydumałaś lasia
ojojjj

Gość Wincenty Pierdykniety
Ty jak zwykle chcesz ludzi podpuszczać. A to emerytury chcesz odbierać a to inne pierdy wymyślasz, by zbulwersować i łapiesz naiwnych na te złośliwe prowokacyjki. To jakiś sposób relaksacyjny?

Gość ja nie mam glowy do interesow
niektorzy maja tzw ''dryg''. a ja nie. i co? jestem gorsza? pfffff jedni maja talent do tego,inni do czego innego i tyle w temacie.