Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvvvv

co się dzieje z polską młodzieżą?

Polecane posty

Gość vvvvvvvv

nawet kilkunastoletnie dzieci ( 12 - 13 lat) piją palą... łobuzują.. strasi się nie uczą, liczy się dla nich tylko zabawa. wszystko olewają. jak można być tak bezmyślnym?

Gość o taki wymyslilam
szkoda, że nie unicestwiają innych na ulicach...

Gość ale kto niby jest bezmyślny
? Te dzieci? One sa takie, jak zostały wychowane

Gość vvvvvvvv
naprawdę przeraża mnie to jak będzie wyglądał nasz kraj za te 10 / 15 lat... młodzi ludzie nie mają żadnych wartości życiowych, oczywiście nie wszyscy bo są i ambitni jednak społeczeństwo staje sie otępiałe.. ;/

Gość lepiej zadbaj o własne bo sama
ich pewnie nie posiadasz zresztą- nie dbaj, bo nie trzeba dbać albo jest się normalnym albo nie- a większość zalicza się do tej drugiej grupy, więc zgodnie z prawdopodobieństwem ty pewnie też... :p

Gość mmmmmmmm789
16.17 bardzo mądra i interesująca wypowiedź.. i właśnie tacy ludzie przeważają w społeczeństwie.. szkoda słów....

szkoda, że jesteś

Gość chcącacoś zrobić dla młodzieży
Ja nie wiem i tez się martwię. Szczerze mówiąc to nie znam 12, czy 13 latka, który pije, czy pali, ale pewnie mało wiem :P Natomiast wśród 15 - 16 latków to już plaga. Załamuje mnie to. Najbardziej to, że teraz młodzież ma tyle możliwości rozwoju, można robić tyle fajnych rzeczy, o których ja w czasach mojej młodości mogłam tylko pomarzyć, a oni wolą przesiadywać w centrach handlowych i robić nic. Siedzą w kfc, czy innych mcdonaldach i tracą czas.

Gość mmmmmmmm789
dokladnie tak chcąca coś zrobić... zgadzam się z Tobą w 100 procentach 16.29 brawo brawo. gratuluję błyskotliwości i dowcipu. owa wypowiedź odzwierciedla Twój poziom więc lepiej zajmij się nauką, dziecko...

a pogęgaj sobie, psycholko, a dziecko to może być z ciebie 🖐️ ps a to co napisałam było szczere, WSZYSTKO

więc sobie nie wmawiaj, że jesteś człowiekiem w moich oczach twierdząc, że to był dowcip

Gość mmmmmmmm789
oooo widzę już emocję cię ponoszą? no ok.. akurat to co o mnie myslisz to mnie zbytnio nie interesuje bo nawet się nie znamy. a z resztą nie wiem ile tam sobie masz lat, ale po twoich wypowiedziach widać że jesteś na poziomie gdzies tak okolo 13 lat.. no ewidentnie osoby mające tyle lat to jeszcze dzieci, więc sądzę, że mimo wszystko Ty też jesteś jeszcze dzieckiem. naprawdę zajmij się nauką.. na dobre Ci to wyjdzie.

Gość Loss Carloss Santos
Nowe pokolenia zawsze będą zadziwiać. Dla mojej babci nie do pomyślenia jest fakt, że każdy może brać ślub z kim zechce i mieć pracę jaką się chce.

Gość dsadsa
Prawda jest inna sami robiliście cię szalone rzeczy w młodości. Wielką hipokryzją jest to udawanie świętych przez osoby starsze bo oni w młodości byli jeszcze bardziej rozwiąźli niż dzisiejsza młodzież, wiem o tym bo jak kiedyś za dzieciaka byłem nie raz z dziadkiem pod sklepem to opowiadali o latach swojej młodości i uwierzcie mi oni korzystali życia dużo bardziej niż dzisiejsza młodzież która traci dużo czasu na wirtualny świat!!!!!!!!!

Gość dddddggjbnohimjiomhui
Loss Carloss Santos polemizowałabym co do tej pracy.. :)