Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika 23

okres

Polecane posty

Gość Nika 23

Witam :) Mam problem z dość długim trwającym ponad 8 dni okresem jest bardzo obfity, miedzy miesiączkami mam też plamienia , występują również po stosunku , mam 23 lata jestem dość młoda osoba staram się dbać o zdrowie wiec wybrałam się do lekarza ginekologa w swoim ośrodku zdrowia który przeprowadził wywiad od niechcenia , zbadał mnie manualnie i aparatem Usg stwierdził że nic się nie dzieje...że z czasem to przejdzie.Teraz jest to dla mnie strasznie uciążliwe czy postawił dobra diagnozę ? czy miał ktoś kiedyś podobny problem ? pozdrawiam !

Gość Nika 23
Sądze że zbadał mnie tak od niechcenia...

dokladnie zmnien ginekologa !!!! mialam kiedys taki problem i uwierz mi to samo nie przejdzie !!!! masz 23 lata wiec nie jestes dziewczynka ktora tylko co zaczala miec okres - w takim wieku powinno sie juz wszystko wyregulowac ja mialam taki problem ze okres mialam bardzooooo obfity i miedzy okresem tez plamilam !!!! w sumie to okres mialam caly czas tylko ze raz obfity raz maly :/ no i tez czekalam az mi to wszystko przejdzie a mialam wtedy 18 lat !!!! i chodzilam z tym bardzoooo dlugo to prawie rok sie meczylam - nie przeszlo ! poszlam do ginekologa (pierwszy raz) i powiedziala ze musze brac tab anty - bo inaczej to mi nie przejdzie ! (poprosty mialam problem z hormonami ktore trzeba bylo wyrownac tab) drugi sposob to urodzenie dziecka hihi (no ale to nie wchodzilo w gre) no i wiesz co jak tylko zaczelam brac te tab - to wszystko mialam jak w zegarku !!! wiedzialam kiedy dokladnie bede miala okres (nigdy sie nie przesunal) do tego nie byl taki obfity i trwal tylko 5 dni :) no i jak przestalam brac tabletki anty (trzeba je brac conajmniej dwa lata zeby po ich odstawieniu problem nie wrocil) wszystko jest w normie :) radze zmnienic lekarza bo wiesz co mi moj powiedzial- ze z czyms takim nie mozna wzlekac dlugo bo mozna stracic zaduzo krwi !!!!!!!!

Gość Nika23
Dzięki Tosia:-) milo ze ktoś udzieli ci wskazówek i podzieli się z Toba wiedza:-) pozdrawiam serdecznie:-)