Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość insemka

Kto jest w trakcie ostatnich badań i czeka na inseminacje??

Polecane posty

Gość insemka

tak jak wyżej :)

Gość insemka
chciałam z kimś pogadać na ten temat...

Gość insemka
a czemu po pierwszej IUI rezygnujecie?

Bo maz ma bardzo złe wyniki nasienia, ktore nie nadaja sie na to zeby przeprowadzac inseminacje ,ta iui nie miala sensu, powoli przygotowania do ivf

Gość insemka
To mam nadzieję ze się uda . Trzymam kciuki. A mogę zadać kilka pyań? Chodzi mi o hormony.. Jak je stosowałaś i jak na nie reagowałas?

Ja mialam cykl stumulowany clo na wzrost pecherzykow ,pecherzyki byly duze i ladne chodz nawet clo nie musialam brac, bo ladne pecherzyki i bez tego byly potem na 36h przed iui bralam pregnyl na pekniecie ,no ale z takim nasieniem to niestety.....a ty jak dlugo sie starasz? jaki problem z nieplodnoscia?a co do ivf nie dziekuje to jest ciezki temat i lata staran za soba

Gość insemka
my się staramy już 4 lata. Na początku mąż miał złe wyniki. Teraz wyniki męża się polepszyły, dietka i przede wszystkim odpuścił papieroski:) No ale u mnie mam nieregularne cykle z czego też nie mam co miesiąc owulacji... A teraz jeszcze cos z nadnerczamy nie wiem dokładnie o co chodzi ;/ MMam podwyższony kortyzol. Jeżeli wszystko będzie ok z tym moim kortyzolem to zacznie się stymulacja. Wcześniej brałąm clo duphastron i estrofen i przytyam duuużo i nerwowo nie wytrzymałam.

No to tez juz troche sie starasz no mojemu m niestety leczenie nie pomoglo bo dodatkowo ma przeciwciala plemnikowe,a kiedy planuesz 1wsza iui ?a co gin na te twoje noetegularne cykle i brak owulacji? Nie wiadomo jak bedziesz reagowac na stumulacje przy iui i czy wogole bedziesz miala owulke a nie bierzesz zadnych lekow ? Leczysz sie w klinice?

Gość insemka
2lata temu leczyli mnie tymi hormonami co pisalam w klinice w Białymstoku ale ze względu na to że się przeprowadziliśmy za granice od początku musieliśmy zacząc wszystko na miejscu. zupełnie inne podejscie :) Mój mą nie leczył się nigdy. Po prostu zmieniliśmy dietę troszkę schudlismy, ale naprawde troszkę :) Mniej pije alkoholu nosi luźnie gatki:) no nie pali! i przez 2 lata wyniki są lepsze o 90% A pierwsza IUI pewnie niedługo... mam nadziej w ciągu miesiąca wizyta z Pania doktor zeby zinterpretowała ostatnie wyniki i myślę ze zacznie się stymulacja...

Gość insemka
a co lekarz mówi... W ogole nie kazala się martwić. Bardziej marwtię się podwyższanym kortyzolem. Nie wiem czy nie bedzie przeszkód jakis. Tu jest zupełnie inne podejście. Nie mam dużego porównania bo byłam tylko a Artemidzie