Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość riocosss

W smoleńsku nie mogli zginąć wszyscy od wypadku!!!!

Polecane posty

Gość riocosss

Widziałem dużo gorsze wypadki, jedynym miejscem gdzie podczas wypadku wszyscy giną są skaliste góry, a nie błotna nawierzchnia!!!!!!!!! Gdyby to był amerykański lub brytyjski samolot naukowcy bez problemu udowodniliby że doszło do wybuchu, zresztą scenariusz tego ZAMACHU był taki sam jak w Lockerbie. Porównajcie skalę zniszczeń jest identyczna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dsadsa
Bójcie się dalej ruskich i chwalcie dalej zleceniodawców POsrańce!!

Gość dokładnie takie samo bagienko
jest o tej porze roku w Kabatach. Kto tutaj zwalił samolot?

Gość jjjjjjjjjj9999999999
ja juz dawno stracilam orientacje w tym co sie dzieje na tym swiecie ... do pewnego momentu wszystko bylo przewidywalne , czuje ze cos sie nie zgadza historycznie to chyba w chwili kiedy nam dali euro 2012 nie wiem a co wy o tym sadzicie....

Gość kkkkkkklllll
pamietam ze bylo tylko kwestia czasu zeby polska byla zachodem wszyscy o to zabiegali wszystkie partie a teraz czuje ze nic z tego nie mamy skoro oni zgineli

Gość daroos
Jeżeli nie była to katastrofa, to niech rodziny ofiar oddadzą odszkodowania. W wypadku zamachu odszkodowanie nie przysługuje.

Gość yhfgbb
Wiadomo,że to był zamach przecież,a ten tuskowy motłoch niech im dalej wierzy

Gość sakddkl
gdyby to nie był zamach ruscy oddaliby nam wrak i nie trzebabyło nagrywać nielegalnie rozmów kontrolerów, do czego przyznała się Prokuratura Wojskowa na jednej z konferencji w lecie 2012 roku!!! Rosjanie nie dali nam nagrań z wieży kontroli, Polacy wykradli to ruskim i nagrali kopie po cichu do czego przyznała się Prokuratura na konferencji prasowej w lipcu 2012!

Gość kikikikililili8
nie mam pojecia co sie dzieje na tym swiecie teraz czuje jakby on nie mial kierunku jakiejs sily przewodniej globalizacja jest mniejsza od ktorego roku jakiego wydarzena? probuje dociec i to chyba bylo wtedy gdy mam euro z ukraina dali kilka miesiecy pozniej pis zrezygnowalo i potem samo polecialo.... to bylo niekozysne dla nas wlasciwie to ja nie wiem z czym mi sie kajazy ten kraj teraz.... mam poczucie ze 10 lat temu zylo mi sie lepiej w tym kraju....

Gość zubi krukmmm
Ogladajcie teraz tvp 1

Gość kkkkkkkkkkkkllllllllll
Jeżeli nie była to katastrofa, to niech rodziny ofiar oddadzą odszkodowania. W wypadku zamachu odszkodowanie nie przysługuje. przeciez najpopulartniejsza wersja jest taka niedosc ze wypadek to ich jeszcze dobijali

Gość czabbi
"Jeżeli nie była to katastrofa, to niech rodziny ofiar oddadzą odszkodowania. W wypadku zamachu odszkodowanie nie przysługuje." s oddadza zaraz po tym jak Tusk oficjalnie oglosi, ze to byl zamach i caly czas wszyscy kłamali :classic_cool:

Gość gość

w smolensku wszyscy zyją zostali przetransportowani do Rosji do badań w labolatirum