Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoska z Wawy

Tanczylismy przytuleni na imprezie a on sie nie odzywa :/

Polecane posty

Gość Zoska z Wawy

Bylam ostatnio na urodzinach u kumpla, poznalam tam pewnego faceta. Impreza byla mocno zakrapiana, takze bawilismy sie praktycznie do rana. Fajnie rozmawialo mi sie z pewnym facetem i tanczylismy potem przytuleni w kuchni, to znaczy w takim pomieszczeniu z aneksem kuchennym gdzie byla ta impreza. On sie do dzisiaj nie odzywa, nie wiem co myslec, chyba mu sie jednak nie podobam :/ Moglby mi chociaz zaproszenie na facebooku wyslac, a tu nic :(

Gość pewnie sie schlal i robilas
za podporke a ty sie podniecasz

Przecież na domówkach to normalne, że uprawia się seks. Czemu nie poszłaś z nim na całość? Przytulanie się to jedyne na co cię stać? Nikt nie lubi takich nudnych i drętwych kobiet.

Gość Krasnal Chałabała
Raczej mu się nie spodobałaś. Też tak mam po alkoholu, że robię się towarzyski, otwarty i ogólnie flirciarz ze mnie. Niestety jak alkohol opada to księżniczka zmienia się w żabę. Piszesz, że jesteś z Wa-wy to najprawdopodobnie jesteś gruba a to powoduje, że nie powinnaś zbyt wiele oczekiwać od facetów

Gość Zoska z Wawy
Z niego tez nie byl jakis super przystojniak, sredniego wzrostu, ogolony na lysp i troche pulchny. A ja jestem calkiem niezla laska w sumie, przynajmniej wiele osob tak mi mowi...

Gość Zoska z Wawy
Moze napisac mu wiadomosc na fejsie ze bylo milo? Ale nie wiem czy nie wyjde na nachalna :(

Gość Zoska z Wawy
Juz narobilam sobie nadziei na cos wiecej :(

przeciez to norma ze na imprezach sie tanczy czy flirtuje .. a ta sobie nadziei narobila.. pierwsza twoja impreza czy samotnosc tak ci doskwiera?

Gość Krasnal Chałabała
Do mnie kiedyś dziewczyna napisała pierwsza jak przez 2 dni nic do niej nie napisałem. Ale ja wlaśnie takich dziewczyn szukam... takich, którym zawróciłem w głowie :-) Tamta po 2 miesiącach mnie rzuciła jak zorientowała się, że jestem pojebany :-p Ale z Tobą tak być nie musi...

Gość Zoska z Wawy
To bylo w sobote... znaczy z soboty na niedziele impreza byla. Myslicie, ze jeszcze sie odezwie?

Gość co za desperatkaaa
masakra

Gość Zoska dobrze radze zapomnij
odpusc sobie, nie pierwszy nie ostatni, nie napisze, ty tez nie pisz

Gość hehe wszystkie kobiety sa
piekne tylko czasem wodki brak na trzezwo by z toba nie tanczyl :D

Gość Zoska z Wawy
Chyba macie racje, musze zapomniec :(

Gość jautis
Piszesz że ona taki sobie a Ty ładna to co on Cię tak kręci ?

Gość po co ci lysy grubasek?
?

Gość to tylko jaaaaa....
Poczekaj jeszcze chwilkę, bo: w niedzielę się odsypia, w poniedziałek analizuje wszystko, i ewentualne kroki we wtorek;) Jeśli nie napisze nic, napisz mu dziś na FB niezobowiązującą wiadomość typu: Hej! Jak tam forma po imprezce?;) coś w tym stylu... zobaczysz, jak pociągnie temat, znaczy że jest zainteresowany, a jak nie, to odpuść, bo i tak nic się nie zdziała, wiem z autopsji;) Kilka razy mialam taka sytuację, raz ja bylam meega nakrecona itp, probowalam pociagnąc temat, ale ewedentnie wyczulam, ze OK, odpisuje, ale tak pusto, bez checi kontynuowania znajomosci, innym razem natomoast gdy napisalam to facet od razu pociagnal temat, zaprosił na kawkę itp, takze napisz: lepiej zalować ze się coś zrobiło, niż ząłować że się nie zrobiło. A taka wiaodomość na FB, czy sms jest nieutralny, powodzenia, daj znac jak poszlo

Gość Zoska z Wawy
Nadal sie nie odezwal, wiec chyba nic z tego :(

Gość mam tylko chwile...
napisz idiotko!!!! moze gosc jest bez alko niesmialy moze cos innego... czemu tracisz okazje!!! ale wy jestescie durne, chcesz go ale nie nie nie - ja sie nie odezwe, nie napisze... tresc sms-a mam ci podyktowac czy wiadomosci na fejscie!? zwlaszcza ze chyba mlodszy od ciebie jestem... stracisz cos jak napiszesz?

Gość Zoska z Wawy
NIe jest niesmialy, jest bardzo wygadany i pewny siebie, taka dusza towarzystwa. Jak mnie lapal za tylek to jakos niesmialy nie byl :/

Napisz na fejsie cokolwiek. O tej imprezie, Nie wiem, że kolczyk zgubiłaś albo inne gówno. Dusza towarzystwa to może być objaw nieśmiałości w kontaktach damsko męskich. A że potrzymał Cię za pupę to po alkoholu każdemu się zdarza. Ale nie jasne jest dla mnie jedno: czy fakt że trzymał Cię za pupę ma jakiś zwiążek z nadzieją na związek? Pozdrawiam Cię serdecznie ThorWahl

Gość nie pisz do niego, nie
narzucaj sie, teraz jego ruch, jemu wypadałoby mu sie odezwac, skoro pewnie to on byl bardziej inicjatorem przytulanek. Ostatecznie poglabys wcisnac cos o jakims kolczyku itd , jak ktos z gory radzi. Ja by olała. Alkohol wiele tłuaczy, moze facet w ogole cie nie kojarzy.

Gość wrrw
Sprawa jest prosta: zależy ci dziewczyno - piszesz, nie zależy - odpuszczasz. A nie siedzisz i myślisz.

Gość jak facetowi zależy
to sam szuka kontaktu a nie czeka aż się księżniczka obudzi

Gość przecież on pewnie nawet
nie pamięta kogo macał lepiej niech laska nie robi z siebie pośmiewiska

Gość adsjdask
A ja tańczyłem 29.09.2007 roku przez 2h z najładniejsza laską jaką widziałem byłem mocno podchmielony, (można porównać jej wygląd do Diane Kruger lub Resse Witherspoon) ale nie zamieniłem z nią ani słowa stałem nawet w kolejce do WC niedaleko niej ale ona się nie odezwała i ja też się nie odzywałem potem przyszli znajomi i się zmyliśmy nigdy później nie mogłem jej skojarzyć bo pamiętam ja jak przez mgłę: wysoka szczupła z naturalnymi długimi blond włosami, i delikatnym makijażem.