Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akkabu

Idiotka oszukała mnie

Polecane posty

Gość Akkabu

Całe plany legły w gruzach . "koleżanka" miała załatwić mi i mojemu koledze pracę za granicą gdzie ona i jej mama pracują co roku w wakacje. Przez prawie rok czasu o niczym innym nie rozmawiałysmy . Wiedziałam że dziewczyna lubi czasem kłamać więc nie byłam do końca przekonana czy ten wyjazd wypali. Jednak na początku tego roku przyszła sama i powiedziała że potrzebuje nasze dane osobowe pesele bo jej mama ma napisać nam podania o pracę w wymaganym języku. Ucieszyłam się w końcu uwierzyłam że ten wyjazd jest czymś poważnym realnym a nie tylko gadaniem. Dodam że potrzebuje kasy .. Jakiś czas później przyszła żeby dać jej pieniądze na ubezpieczenie nas . Dałam i zaznaczyłam że chce pogadać z jej mama. Cały czas mówiła że wyjazd aktualny podała nam datę wyjazdu i w ogóle mówiła że mogę z mama gadać.. Dziś widziałam się przypadkiem z jej mama, zagadalam i co? Wyszło że ona o niczym nie wie! Nosz kuzwa.. Pojechałam do tej dziewuchy kazałam oddać pieniądze. Chciała jeszcze gadać o co mi chodzi ale kazałam jej się zamknąć.. Przyniosła pieniądze bala się nawet na mnie spojrzeć bo wystawiła tylko rękę za drzwi ale popchnęłam je i powiedziałam jej że jeżeli wykorzysta nasze dane to tego pożałuje. A ta jeszcze chciała się kłócić .. Uderzyłam ja w twarz i powiedziałam że jest chora psychicznie. No jak można tak kogoś wkrecac no jak?!

Gość ja1515
sa takie debilki ja tego nie rozumiem, bo zawsze jestem w porzadku ale takich ludzi jest na peczki. Wiem to z wlasnych doswiadczen(mialam takie znajome) i z programu Idealna niania, lecacego na TVN Style. Radze ogladnac i zobaczyc jacy sa ludzie;)