Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amsie77rrgtgt

BLAGAM!!NOWY TELEWIZOR LED SAMSUNG I SIE POJAWIAJA KOLOROWE NA EKRANIE PASY!!

Polecane posty

Gość amsie77rrgtgt

CZY SIE PSUJE... CO JEST GRANE? GDY IDZIE TV TO ZACZYNA SIE COS DZIAC I JAKIES KOLOROWE KWADRATY SIE ROBIA I PIEPRZY SIE EKRAN..CO JAKIS CZAS CO TO MOZE BYC?

Gość mika 2323
jest za blisko kaloryfera

Gość dsfdsffdsf
słaby sygnał, sprawdź przewód antenowy

Gość fakt i akt
spakuj do pudła oryginalnego i zawieź do serwisu , prawdopodobnie cała seria matryc LED jest uszkodzona , kupując TV Samsung trzeba mieć trochę szczęścia

Gość amsie77rrgtgt
czyli to wina tv a nie anteny> ja mam antene na polu siatkową dodam

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S6,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://ma0.pl/r/r1vsamsung

Gość rafciu
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! smiech.gif Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7

Gość Mirek44
Ja mam pecha do telewizorów!Nie wiem dlaczego ale zawsze coś było z nimi nie tak i zaraz po zakupie się psuły!W końcu powiedziałem że koniec z tym tym bardziej że nie oglądam dużo tv bo średnio mam na to czas. Wykupiłem sobie pakiet na telewizja-online net i jak tylko mam chęć coś obejrzeć to odpalam laptopa i oglądam bez problemu!

To może być wada fabryczna ewentualnie rozszczepienie ekranu ... radzę zawieźć telewizor jak najszybciej do serwisu !!