Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 663342

co sądzicie o moim penisie?

Polecane posty

Gość pewno twarz brzydka
No fajny fajny ale ciota z ciebie pewnie nie ruchales skoro nie stać cie by laskę na żywo wyrwać tylko na necie szukasz, mail w śmieszny sposób podając

Gość nbhhjcd
bez przesady,moj maz ma 21,5 i z takim naprawde trzeba uwazac,bo bywa bolesnie. ten tu jest fajny

Gość biedak z domu
Xd jak wy to robicie że macie kutasy po 20cm. Ja mam 15 dziwne może do lekarza powinienem, tylko do jakiego

Gość biedak z domu
Nie no teraz jak sb porownalem fote mojego i twojego kootasa to jednak jakiejś dużej różnicy nie ma, :)

"pewno twarz brzydka No fajny fajny ale ciota z ciebie pewnie nie ruchales skoro nie stać cie by laskę na żywo wyrwać tylko na necie szukasz, mail w śmieszny sposób podając" O nie... wydało się.

Gość dominiczka193
Nie musisz iść do lekarza (ten co pisał że ma 15). Średnia w polsce jest 14. Mój były miał 24cm i 16,5 w obwodzie.. wiem co to znaczy zapomnieć się w jakiejś pozycji, naprawdę potrafi nieźle zaboleć zanim się przyzwyczai. Ale mimo wszystko sex boski, najlepszy z jakim miałam doczynienia. Duże penisy = większa rozkosz

Gość bbee
a jak ma gębe obleśną to też się tak napalice na niego

"bbee a jak ma gębe obleśną to też się tak napalice na niego " Zazdrość jest zła. Otwórz się trochę na ludzi, przestań nienawidzić wszystkiego dokoła, dobrze Ci to zrobi ;) pozdrawiam

Gość NIEbeee ;)
Czego niby kto ma ci zazdrościć, miałam 3 chłopaków każdy albo takiego jak nie większe, dzisiaj to chyba standard więc..? Myślę że masz jakieś kompleksy, fiut to twój jedyny atut(tak myślisz, krytyki na tym punkcie nie potrafisz przyjąć do świadomości. Ochłon to tylko fiut nie ma się czym chwalić (w ogóle co trzeba mieć we lbie by fiuta do netu wstawiac? :)

"NIEbeee ;) Czego niby kto ma ci zazdrościć, miałam 3 chłopaków każdy albo takiego jak nie większe, dzisiaj to chyba standard więc..? Myślę że masz jakieś kompleksy, fiut to twój jedyny atut(tak myślisz, krytyki na tym punkcie nie potrafisz przyjąć do świadomości. Ochłon to tylko fiut nie ma się czym chwalić (w ogóle co trzeba mieć we lbie by fiuta do netu wstawiac? " Na pierwszej stronie jest mój e-mail, napisz to pobawimy się na skype ;) pozdrawiam

Gość NIEbeee ;)
"Zazdrość jest zła, otwórz się trochę na ludzi przestan nienawidzic wszystkiego do okoła" proszę wytłumacz - gdzie tu logika

Gość NIEbeee ;)
WPierw napisz co mi możesz zaoferować

Gość NIEbeee ;)
Ale jedyne co mi się spodobało w tobie, to że o siebie dbasz, tłuszcz brak, ogolony szkoda tylko że w głowie mało 🖐️

Coś Ci we mnie się spodobało, jeej ;) czuję się teraz taki dowartościowany ;)

Gość NIEbeee ;)
O tak zdecydowanie, mówisz poważnie o mnie, dowartosciowalam cie, ojej czuje się taka zaszczycona

Gość dsdsadddd
moze byc,podoba mi sie

Gość coc ja robię tuu
Nieźle trzeba być porytym żeby dawać takie zdjęcia publicznie.