Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna-21

powrocic??

Polecane posty

Gość Martyna-21

mialam z chlopakiem ostatnio taka sytuacje iz przez smsa napisal mi ze zrywa bo mysli o bylej z ktora byl 2 lata i wszystko mu sie kojarzy z nia a nie chce mnie krzywdzic. wiec przestalam do niego pisac przez pare dni i on wkoncu si odezwal ze brakuje mu mnie i przemyslal ze jednak mu na mnie zalezy,kocha mnie i chce byc ze mna.co mam robic w takiej sytuacji??

Gość wiesz , gdybym ja była
pewnie była go nie chciała, więc znów sobie o tobie przypomniał.

Gość Martyna-21
hmm... tylko ze on nie utrzymuje z nia kontaktu od roku. trzyma jedynie jej nr zeby mu oddala kase za meble ktore jej sprzedawal po ich rozstaniu. chodzilo mu tylko o to ze myslal o niej... a moj problem tkwi w tym ze tez go kocham choc czasem mnie irytuje...

Gość rozwódka...
rób to co on czyli jak ci wygodnie! jak ci było dobrze to wracaj, jak bedzie się czuła jak szmata po rozstaniu za kilka tygodni to lepiej poszukaj nowego. dłuższego zwiazku z tego nie bedzie, ale bycie kryzysowa narzeczoną czasem tez jest alternatywą.

Gość ds5f4
nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.

Gość ghfgfghfgfhgfhgf
jasne ma numer ,bo chce kase za meble sknerus bezczelny i teraz ona go olala i ty polecisz do niego zalosne :O

Gość Martyna-21
dzieki za rady:) najpierw moze z nim powaznie porozmawiam czego oczekuje...

Gość rozwódka...
poważna rozmowa - niezły chwyt. szkoda, że oni resetują się 2 razy w tygodniu. za 3 dni jego obietnice będą tak samo ważne jak prognoza pogody.

Gość wiesz , gdybym ja była
nie chce krzywdzić i zerwał przez sms-a. Ciekawe.

Gość Martyna-21
:)

Gość Kocham byłego :(
Dziś tak wszyscy na zamówienie piszą na ten temat , który i ja mam na myśli...

Gość Martyna-21
noo tez mu mowilam,ze zrywanie przez smsa jest zalosne... jakby nie umialby spojrzec mi w oczy! tchurz! ale faceci tak maja...Przyklad z mojego zycia: jak bylam na stazu w Berlinie to jak wyjezdzalam to jeszcze mialam chlopaka... po 2 dniach pobytu w Berlinie status zwiazku na facebooku zostal zerwany...no i wtedy wrocil do bylej... ja mam jakiegos glupiego pecha...ale ogolnie mam ciezki charakter jak jestem w zwiazku:/ za to podobno nadaje sie na super kumpele bo zawsze wyslucham,doradze,posmieje sie...

Gość Martyna-21
eh... laseczki,laseczki... nic trzeba isc spac bo jutro czekaja mnie z rana nakladanie pasemek:p dzieki wam za rady i dobranoc:) spijcie dobrze:p