Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinnnekkk

borowinowy zdrój w supraslu

Polecane posty

Gość marcinnnekkk

Czy ktoś może był na ślubie albo jakiejś imprezie w Borowinowym Zdroju w Supraślu i może cokolwiek powiedzieć na ten temat. interesuje mnie wszystko: czy jedzenie smaczne, czy obsługa ok, czy organizatorzy rzetelni itd, itd. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.

Gość mam2
Witam, Szczerze polecam to miejsce. Mieliśmy tam ślub wiosną tego roku. Jedzenie pyszne, obsługa profesjonalna (Manager Sali całą noc był obecny), Pani Właścicielka otwarta na propozycje ze strony klientów (np. mogliśmy udekorować stoły we własnym zakresie). Elegancko, z klasą - jesteśmy bardzo zadowoleni. :)

Gość gość
Byłam gościem na weselu 2 razy.jedzenie dobre,ładnie podane,jednak o zmianę talerzyka trzeba było prosić,tort był okropny,strasznie suchy,zły ustaw stołów,ciasno było przechodzić między stołami,nie było widać stołu młodych,na zdjęciach sala wygląda łądnie ,są pokrowce na krzesłach a w rzeczywistości to chyba się dodatkowo płaci bo nie było na pierwszym weselu,ogólne moje przemyślenia to że,ustawiłabym stoły w podkowę,obsługę wziełąbym męską ,jedynie do sprzątania toalet jakąś kobietę,tort zamówiłabym w innej cukierni,dopłąciłabym za pokrowce bo dają inny efekt sali,nie brałabym beczki z piwem

Gość Obsługa
Witam, pozwolę sobie odnieść się do powyższej opinii "gościa". Większość rzeczy, o których wyraża Pani opinie są ustalane przez przyszłą Parę Młodą i jak widać wizja ustawień stołów w tym stołu Młodych nie zawsze spotyka się z aprobatą Gości. Z racji doświadczenia właściciele starają się nawet niekiedy zasugerować Przyszłym Młodym lekkie zmiany, które byłyby może komfortowym rozwiązaniem, ale faktem jest, że Wesele to koniec końców dzień Pary Młodej, która ustala wszystko według własnej twórczej wizji, jak już wyżej wspomniane ustawienia stołów, umiejscowienie stołu Młodych, kwestia alkoholu, a już najbardziej to tortu - właśnie z uwagi na to jak trudno dogodzić podniebieniom Gości Młodzi we własnym zakresie zamawiają tort. Pokrowce to standard na każdym Przyjęciu Weselnym organizowanym przez ***Hotel Borowinowy Zdrój, za które lokal nie pobiera żadnej opłaty, takie zdarzenie wybaczy Pani nie mogło mieć miejsca.

Gość gość
masakra czy ten pan "I" zapłacił wykonawcom za ten obiekt jak za hotel "tytanic "bo myślę że nie