Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona biore tabsy 1 raz

do osób przyjmujacych tabletki anty....

Polecane posty

na który dzień po zażyciu ostatniej tabletki z blistra wystepuje u was krwawienie z odstawienia?

Gość iaww
Dokładnie. Nie dość, że szkodliwe dla zdrowia, to jeszcze zabijają miłość pomiędzy partnerami.

to nie jest odpowiedź na pytanie, tak samo mozna powiedzieć ze jedenie podgrzewane w mikrofalowce jest nie zdrowe, szkodzi palenie tak samo i mieszkanie w miescie w którym sa spaliny :)

jak nie chcecie to nie bierzcie. ja biorę ze względów medycznych! wskazanie od lekarza!

Gość megggssd
I jak jagoda prowadzić kalendarzyk małżeński ha ha ha. Ale pusty kur...szon z jagody jest.

Gość u mnie na 3
a ty jagoda jak nie umiesz pomóc, to się nie wypowiadaj

Gość iaww
Tylko, że, jedząc z mikrofalówki nie sprzeciwiasz się życiu świadomie i dobrowolnie; nie wykluczasz życia z seksu a seksu z miłości.

Gość xssffd
jakies 3 dni po odstawieniu :)

Gość zammmmmmmmmmia
u mnie na 3 dzień występowała

Gość wildone
nie wiem czy ci to pomoze bo ja mam plastry i jak sciagam ostatni we wtorek to miesiaczke zaczynam w piatek ale tabletki pewnie dzialaja podobnie

Gość skkkkkkkkk
Ale ciemnogród ta jagoda i iaww.

Gość iaww
Jak ze względów medycznych, a seksu nie uprawiasz, to co innego. Myślałam, że bierzesz je antykoncepcyjnie. Co Wy chcecie od tej jagody? To chyba dobrze, że broni zdrowia i zasad...

megggssd, kurwiszon to jest twoja matka a kalendarzyka juz dawno sie nie poleca , ciemna maso.

Gość BlackRoseLady
jagoda - jaka antykoncepcje stosujesz?

skkkkkkkkk, jestem ciemnogrodem i chce nim byc. Gdybyscie troche poszperaly na temat pigulek to byscie sie za glowe zlapaly. No ale to tzreba troche pomyslec a nie lykac ta papke ktora serwuja nam media , lekarze ( czesto na uslugach firm farmaceutycznych) rabniete feministki itp oszolomy.

Gość lolosłaaaaaaaw
"Jak ze względów medycznych, a seksu nie uprawiasz, to co innego" LOOOL! Czyli branie tabletek ze względów medycznych (np pco, hiperandrogenizm) i uprawianie przy tym seksu to już nie jest OK??? :D

Gość karolinakarolinaa
U mnie po 3 dniach zwykle, na początku może być różnie.

Gość Gxdh
" to nie jest odpowiedź na pytanie, tak samo mozna powiedzieć ze jedenie podgrzewane w mikrofalowce jest nie zdrowe, szkodzi palenie tak samo i mieszkanie w miescie w którym sa spaliny ". Pfff buahahaha a co to za argument jest w ogóle? Oczywiście ze wyżej wymienione są szkodliwe, ale nie porównuj tu spalin do tabletek, to świadczy tylko o tym, ze nie pojęcia zielonego nie masz o działaniu dlugoterminowym tabletek a fakt ze doktorek ci je przepisał o niczym nie świadczy akurat, bo lekarz przepisze ci nawet cyjanek potasu jak mu farmaceutyczny przemysł dobrze zaplaci. Oj dzieci, dzieci ile wy się jeszcze uczyć musicie, ale pewnie będzie jak to u Polaka...mądry po szkodzie

muszę brac i tyle, jestem już mamą razy 2 , poprostu muszę brać przez jakiś czas i nikogo to obchodzic nie powinno JAGODO!! jak nie umiesz odpowiedziec na pytanie to po co wogole wchodzisz, zajmij sie dziecmi a nie prawisz jakies morały NIE NA TEMAT. ja dziś mam 3 dzien od odstawienia , ost tabletkę wzielam w sobote o 20 a krwawienia jeszcze nie ma , zamiast niego mam wiecej sluzu, dlatego sie zmartwiłam. tabletki trójfazowe.

kurwa jakie wy jestescie niektore ciemne! ja pytam a wy morały prawicie! pojebane

dodam, że w ciązy nie jestem przyjmowałam je prawidłowo, a ponadto od miesiąca nie kochałam się z mężem, w 11 dniu cyklu bylam u lekarza i powiedział ze mam bardzo cieniutkie endo 3mm

Gość bfgv
podnosze

Gość buhahhahahahhahahahahehehehehe
jagoda369 - przecież ty tez brałaś tabletki anty (grzech!!!!!!!) wiec co sie tak burzysz?

Gość a ja mam tak
Kończę opakowanie w poniedziałek rano okres dostaję w czwartek trwa do niedzieli w sumie to do południa w niedzielę już go nie ma i we wtorek zaczynam nowe opakowanie. A czy któraś z Was bierze Sylvie 30?

Gość bfgv
podnosze