Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca_ona

Zwolnienie lekarskie?? Da radę??

Polecane posty

Gość niewiedząca_ona

słuchajcie. dzisiaj wychodzę ze szpitala po 10 dniach już z synusiem :) mój starszy syn siedzi z tatusiem w domu (ma 2lata) i chciałabym żeby był w domu tak z tydzień chociaż i teraz nie wiem jak wygląda sprawa ze zwolnieniem dla niego .... do którego lekarza się udać, czy może w szpitlau , czy rodzinnego czy też mojego ginekologa ? Czy będzie to zwykłe L4 czy może jakaś opieka?? Poradźcie bo ja nie wiem Z góry dziękuję.

Gość zxzx
Ale masz jakiś problem zdrowotny że potrzeba opieki dla męża?

Gość etrewtertyt
a tacierzynski wykorzystal rozumiem?

Gość hHAHAHAHAH***************
a co się mężowi stało? bo rozumiem, ze dla niego to l4?

Gość zxzx
Znaczy nie opieki dla męża ale opieki męza na ciebie/

Gość niewiedząca_ona
ja jestem po porodzie, 10 dni teu urodziłam i dziś wychodze ze szpitala i chciałabym żeby mąż mi troszkę pomół chociaż przez tydzień

Gość hjk hjk hjk
i będzie kobieta po porodzie i z niemowlakiem zapitalać za 2latkiem to forum to jakiś jeden wielki zlot upierdliwych sfrustrowanych ropuch

Gość zxzx
no właśnie jest przecież tacierzyński

Gość zxzx
Żle napisałam chodzi nie o tacierzyński a ojcowski: "Urlop ojcowski to przywilej skorzystania z kilku dni wolnych od pracy na spędzenie czasu z nowo narodzonym dzieckiem. Urlop ten może być wzięty niezależnie od urlopu matki. W roku 2013 wymiar tego urlopu będzie wynosił 2 tygodnie. Aby go uzyskać należy złożyć wniosek, do którego dołączyć należy skrócony akt urodzenia dziecka oraz oświadczenie, że urlop na to dziecko nie był wykorzystany wcześniej. Wniosek należy złożyć na 7 dni przed planowanym rozpoczęciem urlopu. Czytaj więcej na Wieszjak.pl: http://praca.wieszjak.pl/urlopy-pracownicze/312078,2,Urlop-tacierzynski-i-ojcowski-w-2013-roku.html#ixzz2Pwx4syKP"

Gość niech mąż idzie do lekarza
rodzinnego, uda ze ma grypę żołądkową i dostanie na tydzień zwolnienie

Gość popros lekarza robiacego
Wypis. Maz musi dac mu dowod osobisty i nip firmy i po klopocie. Moze dostac max 2 tyg na opieke . Ja spytalam sie lekarza,czy jest taka mozliwosc i on powiedzial,zeby maz zglosil sie do dyzurki jak po mnie przyjedzie.