Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blanka0302

Poszedł na wesele z inną co mam teraz zrobić?

Polecane posty

Witam! Mój chłopak z którym jestem już od ponad roku nie zabrał mnie jako swoją osobę tow. na wesele swojego brata na którym był świadkiem. Poszedł za to z jakąś inną dziewczyną, której nawet nie znam... W piątek kiedy pytałam o której po mnie przyjedzie aby zabrać mnie na wesele zadeklarował że już ma os. tow. i że jak ja niby sobie to wyobrażam. Piątek był tym dniem kiedy się o tym dowiedziałam. Po weselu się nie odzywał, dopiero w niedziele wieczorem dał znak życia. Czuje się winna, bo początkowo mówiłam mu, że z powodów rodzinnych nie mogę mu towarzyszyć ale tydzień przed weselem zadeklarowałam się, że z nim pójdę. On obwinia mnie za zaistniałą sytuację i nie widzi problemu w tym co zrobił. Bardzo mnie zranił tym, że wybrał jakąś inną dziewczynę a nie tą której deklarował, że kocha... Po tym wszystkim od niedzieli się do niego nie odzywam. Poradzcie co ja mam teraz zrobić? Co sądzicie o jego zachowaniu? Sądzicie, że ja też ponoszę winę za to co się stało?

Gość nie ten dział...l
Hm był świadkiem więc musiał iść. Ale... Przykre, że nie ustalał z Tobą, że chce pójść z kimś innym. Ja bym poszła sama jeśli moja połówka by nie mogła, albo przynajmniej zapytałabym czy nie ma nic przeciwko. Nie musi pytać Cię o pozwolenie, ale zwyczajnie mógł zapytać jakbyś z tym się czuła. O takich rzeczach się rozmawia. Nie czuj się winna, nie był lojalny wobec Ciebie moim zdaniem.

po pierwsze to nie rób chłopu wody z mózgu... najpierw mówisz że nie możesz iść a pozniej tydzien przed nagle juz chcesz iść ... a po drugie jesli koleś cie kocha to albo powinien pójść sam albo z toba na takie wesele no chyba że byłaby to na przykład koleżanka którą oboje znacie tudziez koleżanka z która twój facet zna sie kupę lat inna kumpela nie wchodzi w gre

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wyobrazam sobie zeby mój facet poszedł z kims innym na wesele, nawet jesli Ty nie mogłas to powinien isc sam!! ja bym go kopneła w dupe

Początkowo nie chciałam iść, bo moja rodzina nie przepada za moim chłopakiem więc żeby uniknąć konfliktu nie chciałam z nim iść. Póżniej doszłam do wniosku,że wole być z nimi skłucona niż zostawić go samego w takiej sytuacji. Jednak wyszło jak wyszło...

Gość bnytjhuy
KOPNĘŁABYM TAKIEGO W DUPE! u mnie już by nie miał czego szukać. Mógł iść sam. Ja sobie nie wyobrażam żeby mój facet miał iść na wesele z kimś innym, ani ja ...

Gość bnytjhuy
twoja rodzina ma chyba co do niego racje w takim razie

Gość nie ten dział...l
dlaczego rodzina za nim nie przepada?

skoro rodzina nei przepada top po co z nim jestes? skoro sie tak rodziny sluchasz' ale marne prowo nei wierze ze sa takie idiotki

Gość hihrhri
no to się familja nie myli chyba co do niego, u mnie już by był skreślony

u mnei też by był skreślony poza tym ja bym się nei przejmowała opiniami rodziny

Gość fvgbhyjnukmi
setunia przecież ty sama jesteś pusta jak but....

Nie przepadają za nim i próbują mnie nakłonić do rozstania z nim, bo jest 10 lat starszy i miał narzeczoną z którą zostawił 4 miesiące przed ślubem...

niestety ale autorka jest niezłą kretynką smutne ale prawdziwe

Gość nelly 42
znowu Regres pojawił się w akcji i autorka jest obrażana... ja myśle że dziewczyna jest zakochana na zabój facet starszy to ma bajer, ja myślę że powinno się jej pomóc wybić taką znajomość z głowy a nie obrażać...

Gość fvgbhyjnukmi
a Ty ile masz lat autorko? To jest jedyny powód? Czy rodzice widzą coś złego w jego zachowaniu?

ze zacytuje Blanko "Początkowo nie chciałam iść, bo moja rodzina nie przepada za moim chłopakiem więc żeby uniknąć konfliktu nie chciałam z nim iść. Póżniej doszłam do wniosku,że wole być z nimi skłucona niż zostawić go samego w takiej sytuacji" x a ja sie spytam na czym chcesz oprzeć powagę tego związku skoro kierujesz sie emocjami innych ludzi na temat owego partnerstwa? Ile razy jeszcze ci sie coś będzie wydawać i ile razy ci się to za chwilę odwidzi? Czemu kretynka? Po pierwsze to sama nie wiesz czego chcesz? a co za tym idzie robisz i mętlik sobie i twojemu facetowi a po drugie jesli już wymagasz coś od swojego faceta to zacznij może od siebie i zacznij działać w tym zwiazku konsekwentniej ... jasniej juz nie moge

Gość blanka nie sluchaj go
regresa...

Gość 10.36
Kretynka moze nie Jestes, ale niedojrzala na bank. Ile ty masz lat? 15?

Gość f.x.h
a nie pomyslalas ze skoro powiedzialas mu ze nie idziesz to on zaprosil kogos innego a ty jak w ostatnim momencie się namyslilas to jemu głupio bylo wystawic ta koleżankę? dobrze zrobil przynajmniej się na przyszłość nauczysz aby dobrze przemyslac sprawe zanim się deklarujesz I może nie będziesz chlopakowi macila raz tak raz siak.

Gość f.x.h
bardzo dobrze zrobil ze nie prxybiegl od razu na twoje skinienie palca jeszcze by z siebie kretyna zrobil przed towarzystwem. a tak na boku-to jaki z was związek zero komunikacji

Pffffffffff tydzień przed się deklarowałaś.A wypałuj się bym Ci odpowiedział kolokwialnie.Postawiłaś go pod ścianą a teraz masz pretensje .Ech baby same nie wiecie czego chcecie :D

Gość aparat007
pamietaj, jak suka nie da pies nie wezmie. Moje dawna dawna eks, poszla z innym jako swiadmokowa mimo to ze ja bylem z nia na weselu. Suka poszla w sliniacza przy wszystkich, potem krecila ze udawala. kurwa, zaluje ze larwy nie wyjebalem z domu dawno temu. takze chuj wam w dupe gmoje panie,