Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iloletta25

Muszę uśpić swojego psa bo mam małe dziecko :(Serce się kraje ale nie mam wyboru

Polecane posty

Gość stylish29
do prawda jest taka- przykladow ze zlo powraca mogla bym podac duzo wiecej. najleppsze (lub najgorsze) jest to ze zazwyczaj za zle czyny jednej osoby zazwyczaj odpowiada ktos jej bliski (dziecko, rodzic) a nie ona sama- troche niesprawiedliwe ale tak jest. autorke tez spotka kara- oby wlasnie nie odbila sie na dziecku tylko na niej samej.

Gość heloiza999
różowy flakon- ciężko ująć to w słowa, gdyż dominujący jest inny pogląd i inny jest przekaz medialny dotyczący życia rodzinnego, zwłaszcza macierzyństwa. nie twierdzę, że macierzyństwo jest tylko złe. ale nie rozumiem dlaczego to takie tabu, że wiele kobiet w sercu żałuje....drażnią mnie opowieści o tym, że coś pstrykneło na porodówce, jakby prąd poraził, bo jedna z druga nagle odkryła sens życia. tak jakby wcześniej była robalem bez sensu. albo gadki o tym, jak to juz relacje z mężem nie są takie wazne. mogę przyjąć, że miłośc jest równie dsilna, ale inna. ale nie przyjme do wiadomości, że ktoś dokonuje porównania relacji kompletnie innych. i nie akceptuję, że ktoś capslockiem przekonuje mnie, ż ekocha dziecko bardziej. bo nie wiem jak się to porównuje i mieezy, że się to wie. dlatego ja nie chcę i ciesze się, że znajduję czasem ludzi myślących podobnie;) liczę, że taką osobą będzie kiedyś jakiś miły, spokojny mężczyzna;-)

Gość Bekap 27
Ja swojego psiaka oddałam kiedy się wyprowadziła, Niestety właściciele 3 miesiące później go uśpili :( Po takim czasie chyba lepiej by wyszło gdybym uśpiła go sama :(

Gość lejkwata trinnity
Współczuję autorce :( Potworne jest usypianie swojego pupila ale czasami nie ma się wyjścia :(

Gość troche nie na temat moze.
Wiecie gdzie można kupić mięso z psa do celów spożywczych?

Gość angeliria
ty yebana suko!!! życzę ci zeby ci ten bachor zdechl tak jak ty uspilas psa. Sama mam psa i wiem jak bardzo nas kocha, ufa i się przywiązuje,takie szmaty to powystrzelać.Mam nadzieje,ze los sie na tobie zemsci

Gość deszczowa piosenka 266666
Bekap 27, dlaczego go uśpili :

Gość angeliria
dziwie się ze facet chce byc z taką bezduszna szmata jak ty,jesli to widzi!!! ta pileczke tenisowa wsadz sobie w doope bo jak widac trzymasz tam nawet uczucia innych. Żałuje,ze nie wiem gdzie mieszkasz bo dostalabys po ryju a weterynarza bym zglosila. A co jak nie uspi? zastrzelisz. uwazaj,zeby na twoim wypierdku sie to nie zemscilo.

Gość ja rowniez chetnie bym
Spróbowała psiego kotleta

Gość Sad_daS
Widzę że tu wypowiadają się jakieś chore osoby :-O Ludzie, pies to zwierze i ma służyć ludziom...a wy aby uśpić dziecko :-O CHORE!

Gość muszę uśpić autorkę wątku
bo mam uczulenie na jej znieczulicę ignorancję i debilizm Ilolettama 25 ma lat, była z nami od początku kafe Nie możemy jej oddać nikomu bo się przywiązała do nas. Osobiście jestem w kropce. Po południu jedziemy na zabieg. Na dzisiaj wzięłam wolne i chciałabym spędzić z Ilolettama 25 cały dzień. Poszłabym z nią na spacer,stłukłabym po głowie ,wszystko po to by osłodzić jej popołudniowy zastrzyk w serce i odejście od tych których kochała , którzy byli dla niej całym światem , od tych których broniła i latami przy nich wiernie warowała. Serce mi się kraje ,ale nie mam wyboru , ,boję się że moje dziecko kiedyś trafi na podobnie zryty beret i podobnie jak ja dostanie uczulenia :( Walą ją w łeb wirtualnie ale oczy mi łzawią.

Gość IoIoIoIOIOIO
Współczuję autorce....poruszyła tabu o którym się w Polsce nie mówi. Też bym wolała uśpić swoją suczkę zamiast oddać ją obcym :(

Gość delilah98
metalowa kota: autorka jest albo idiotką albo to mało udana prowokacja. ty natomiast jesteś taką samą idiotką jak ona żeby życzyć niewinnemu dziecku śmierci w męczarniach. co dziecko winne że ma matkę kretynkę?? zastanów się nad tym co bredzisz.

Gość delilah98
mam szczerą nadzieję, że niewiele jest osób które uśpiłyby zdrowe zwierzę ale jak widzę tą bandę oszołomów życzących śmierci niewinnemu dziecku to żal się robi. Ci, którzy tak zaciekle bronią zwierząt a jednocześnie życzą wszystkiego co najgorsze niewinnemu dziecku są po prostu za*&^tymi hipokrytami i niczym nie różnią się od tych wszystkich oszołomów katujących zwierzęta.

Gość gdybym miała wybierać
między obcym psem a obcym dzieciorem wybrałabym psa ! niby dlaczego mam się rozczulać nad cudzym obesranym i obsmarkanym bachorem , co on mnie obchodzi ?

Prowo - zaden wterynarz nie uspi zwierzecia, które nie jest chore ani agresywne - proces zdobycia zastrzyków uspokajajacych przez weterynarza jest teraz bardzo skomplikowany, musi byc bardzo dobrze udokumentowany itd itp. Ot tak nikt nie da zdrowego, spokojnego zwierzaka uspic.

Gość delilah98
gdybym miala wybierac: może powinien cie obchodzić bo tak samo żyje jak ten pies?

Gość delilah98
zresztą jak dla mnie odpowiedź jest jedna: KAŻDA istota żywa ma prawo żyć. Zarówno dziecko jak i kot czy pies. Tyle w temacie.

Gość patrząc na ten temat
pokazuje się smutny obraz naszego społeczeństwa, ludzi chamskich, wulgarnych, życzą innym jak najgorzej, nawet życzą dziecku śmierci :/ czy to prowo czy nie, ale wasz poziom i podejście jest OBRZYDLIWE, aż strach ze tacy ludzie żyją obok jestem ciekawa ilu z tych tu wielkich obrońców zwierząt robi dla nich faktycznie coś dobrego co do tematu, autorka powinna poszukać nowego domu dla psiaka, mimo ze jest bardzo przywiązany to może z czasem uda mu się zaaklimatyzować w nowym miejscu

Gość v vccvcx
prowo weterynarz nie uśpi bez powodu prawdziwego

Gość Iloletta25
Witajcie wszyscy... Dzisiaj o 15:37 Nikitkce zatrzymało się serce. Nie miałam sił być przy niej i bratowa była z nią w gabinecie. Łzy mi leciały cały czas. Czuję się okropnie :( Nie mam sił pisać nic więcej.

Gość garaaaaaaaaaaaaaaaaagarra
Współczuję Ci :(

Gość get ready for lunch
Autorko weterynarz chyba nie uśpi psa bez odpowiednich wskazań do tego . Nie masz serca, zwierzęta też czują wszystko.

Gość NORMA_BG
Za kase wet zrobi wszystko.

Gość Zimmer Anqua
Strasznie mi Cię szkoda autorko :(

Gość tjaaahaha
Szkoda :-(

Gość w tej całej absurdalnej
prowokacji najciekawiej wypowiadała się helojza, łał, jaki przemyślany temat