Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 09

problemy łóżkowe

Polecane posty

Gość ja 09

Witajcie, mam pewien problem ze swoim partnerem. Jestem kobitą bardzo otwartą kocham łóżkowe igraszki sex 3 razy dziennie i różne perwersyjne zabawy. Od 7 miesięcy jestem w związku z partnerem dla którego jestem pierwszą partnerką sexualną i jest duży problem. Kochamy się raz w miesiącu.... Na początku było to dość często tylko że jemu w trakcie stosunku opada... nie może skoczyć a zafiniszował może z 5 razy przez te 7 miesięcy. Pobudzić go nie ma problemu tylko że po 5-10 minutach sexu wszystko klapie staram się go w trakcie pobudzać ale postoi chwilę i opada... Poradźcie co mamy zrobić może powinniśmy udać się do jakiegoś lekarza i jak go do tego namówić. Po każdej nieudolnej próbie mówi przepraszam że coś z tym zrobi a od 7 miesięcy wszystko wygląda tak samo.. poradźcie proszę!

Gość niedziewica 001
to juz twoj drugi topik :p pytanie brzmi ile partner ma lat i czy tak mial zawsze i czy podczas masturbacji ma tak samo??? moe nauczyl sie saozaspokajania i nie jest w stanie uprawiac normalnego seksu????

Gość ja 09
Ma bardzo twardy jak mnie bzyka w migdalki albo uprawiamy sex analny.

Gość ja 09
hej ten wyżej podszył się pode mnie ma 23 lata nie mam pojęcia czy był ten problem wcześniej... Nie lubi o tym rozmawiać. Poczytałam przed sekundą o permenie i chyba go tym nafaszeruję trochę.

Gość niedziewica 001
ja bym go wyslala na jakies badania, moze jest niesmialy i sie stresuje??? jak nie uprawial wczesniej seksu a tylko sie masturbowal moze nie jest w stanie w taki sposob osciagnac erekcji i orgazmu, oj znajomy rok starszy od niego ma tak sami a nawet wiecej bo podczas seksu oralnego nawet nie chce mu stac ani nie moze skonczyc!!! / tylko jak sam sie masturbuje

Niech zmierzy poziom testosteronu. Lepszy jest tribusteron z Olimpu. Ewentualnie kamagra, ale brać po 1/3 tabletki. Używałem jednego i drugiego i mogę śmiało polecić. Niech zacznie uprawiać jakiś sport. Poprawi krążenie.

Gość Ja też miałam łóżkowy problem
i to w intymnym miejscu. Sprężyny mi w dupę wchodziły. Kupiłam sobie nowe łóżko.

Gość coc ja robię tuu
Ile ty masz lat dziewczyno?