Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VirtualGirl35

Laser FRAKSEL

Polecane posty

Witam! Chciałabym udać się na lasowe usuwanie blizn ( kilka rozstępów w na dole pleców) możecie mi pomoc? kto możne wykonywać takie zabiegi i gdzie sa wykonywane? czy mam sie udać do kliniki czy salon kosmetyczny. Wykonują je lekarze specjaliści czy zabieg moze też wykonac np. dyplomowana kosmetyczka. Słyszałam już mnóstwo wersji. Gdzie w Warszawie można sie poddac takiemu zabiegowi. Moze ktoś miał wykonany taki zabieg i napisze cos na ten temat. Czy w ogółe kosmetyczka ma prawo wykonywać takie zabiegi?

Gość amelia2000
Zastanów się nad laserem Pixel. Jest to terapia, która obkurcza poszerzone pory, usuwa blizny, przebarwienia, zmarszczki i rozstępy. Pacjenci korzystający z tego zabiegu odczuwają wyraźne zwiększenie napięcia i poprawę jędrności skóry. Zabieg przywraca skórze gładkość, zdrowy wygląd i poprawia jej kondycję. W stolicy np. w MURANO Klinika Dermatologii Klinicznej, Estetycznej i Laserowej wykonują właśnie takie zabiegi. Warto wybrać się na konsultacje, podczas których specjalista już dobierze odpowiednią ilość zabiegów i oszacuje czas trwania terapii ;-)

Gość rys3483
Udaj sie do Centrum laseroterapii Elite (ul. Pereca) specjalizują się w takich zabiegach jak zabiegi laserem fraxel i nie tylko.

Gość gość
a co sądzicie o żelu Kelo-cote??