Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23 tydzien c

polowa ciążi i mleko w piersiach ??

Polecane posty

Gość 23 tydzien c

od miesiaca mam siare a dzisia, po naicsnieniu pierso zauwazylam ze wyplywa juz mleko. Czy to nie za szybko ?

Gość możesz byc w ciazy ale
ja od 16.t.c. mam siare a czasem przezroczysta wydzieline. Tylko z jednej piersi...nie wiem czy to za wczesnie na mleko. Róznie bywa.

Gość Heh, hej bawmy sie!!!
Spokojnie tez tak miałam, przyciskiem sutka i mleko poleciała:)

Gość mama dwóch dziewczynek
to nie mleko, ale może tak być, ja w drugiej ciąży miałam jeszcze wcześniej a później po porodzie dopiero na 2 dobę.

Gość To nie naciskaj
:)

Gość 23 tydzien c
no wlasnie nie naciskaj :D mam jakis fetysz, ze czasem !! po kapieli nasiskam i patrze co tam leci :P i dzisiaj mnie zadziwilo to mleko, bo siara jest żółtawa i przezroczysta a to to bylo biale i gestsze .Nie bede juz naciskac, bo mi sie laktacja jeszcze w ciazy rozbuja ;)

Gość millinn
Mój lekarz twierdzi,że laktacja może pojawić się od 20 tygodnia ciąży. Mnie sie pojawiła jakoś od 27 tygodnia ;)

Ja po naciśnięciu też miałam-a zaczęło pokazywać się od 18 tygodnia już.Taka zbieżność bo w nocy poczułam ruchy,potem rozebrałam się do kąpieli,usiadłam na wc i tak sobie ułożyłam ręce skrzyżowane na klatce i jedną pierś przycisnęłam-i wypłynęła siara.Nie naciskałam więcej,bo jeszcze piersi dostaną za swoje jak urodzę :D