Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LeaaaLiaa21

skutek tylko stresu ?

Polecane posty

Gość LeaaaLiaa21

I jesli nawet skutek stresu to czy to powazne? Czy to samo minie? bo nie wiem co mam już robić. Mam 21 lat. Żyję praktycznie dziennie w jakimś stresie - mniejszym, czasami większym - w zależności od dnia i sytuacji z mojej rodzinie. Od dłuższego czasu odczuwam takie jak to nazwać fachowo hmm otępienie, czyli pustkę w głowie, bezradność, brak koncentracji, pamięci, czasami problemy z płynnością mowy, podrażnienie, nerwowość, niechęć do wszystkiego, duże problemy ze zrozumieniem to co ktoś mówi, brak kreatywnego myślenia, ktore zawsze mialam. Czasem zloszcze sie na wszystko, oprocz dziecka, bo do niej mam swieta cierpliwosc na szczescie, ale zazwyczaj nic mnie nie wyprowadzalo z rownowagi w sekunde... Moj tryb zycia.. czasami czuje sie wykonczona, nie ma kiedy sie wyspac porzadnie, bo z dzieckiem zawsze noce sa zarwane. ale nie sadze zeby to byla przyczyna. nie pomaga magnes, nie pomaga plusz z zelazem, nie pomagaja mi witaminy... do tego wszystkiego trace apetyt i cala radosc ...choc pozytywna zazwyczaj ze mnie osoba.

Gość powazna sprawa moze z\ tego by
tak,jeszcze zenszen moze pomoc. mozna zrobic ekg,stres jako tako nie jest grozny dopoki nie zacznie serce ciezko pracowac. jak sercu ciezej pompowac krew wtedy sa problemy z oddychaniem,omdlenia, dochodzi do wady zastawki serca, pozniej do arytmi, a pozniej ............ ekg zrobic nalezaloby,a zeby ekg dalo dobry wynik najlepiej kilka w kilkudniowym odstepie.

Gość dfdfr324
Powinnaś z tym iść do lekarza a nie wypowiadać się na forum publicznym. Myślisz że nikt cię nie widzi. Czy nie wiesz o powszechnym szpiegowaniu przez internet. Przecież twoi znajomi czy nawet sąsiedzi sobie to teraz czytają......... i wiedzą ŻE TO TY....bo mają program którym cię podglądają przez internet. Ten program potrafi namierzać komputery ludzi na wiele sposobów min. po adresie zamieszkania............ i osoba np. Z Warszawy potrafi podglądać osobę z Krakowa itp. X X Co to za moda na opisywanie swoich mentalnych problemów na forach publicznych żeby inni się tym karmili? Masz problem idziesz do lekarza.

Gość dfdfr324
pisząc takie rzeczy na jakimkolwiek forum zakładacie że jesteście niewidoczni....Czy wam to nie przeszkadza? Po co zamykacie drzwi jak idziecie do gabinetu lekarskiego?

Gość dfdfr324
jak wyglądała by wasza wizyta lekarska przy otwartych drzwiach. Pisząc takie rzeczy na forum nie zamykacie za sobą drzwi i karmicie podglądaczy.

Gość dfdfr324
nie wiem ile ludzi teraz siedzi na kafe ale 60% z nich ma program do podglądania - te 60% już wie kto jest autorem tego topicu, co mu dolega.....gdzie mieszka itp.

Gość LeaaaLiaa21
mial tak ktos z jakiegos powodu?

Kochana weź sobie tydzień wolnego i jedźcie gdzieś na wypoczynek. A jeżeli i to nie pomoże to zostaje tylko lekarz.

Gość ndhdgsua
Ja bym przy tych objawach sugerowała nerwice. Otępienie, zamorskie, nieobecność w ciele są efektami nerwicy.

Gość dfdfr324
tutaj ludzie ci mogą podać radę...ale nikt ci tak naprawdę nie pomoże do końca- idź z tym do lekarza.