Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja89;

cena nagrobow pojedynczych-?na jaka kwote mam sie przygotowac?

Polecane posty

Gość alicja89;

mam odłozone 4000 tys ,ale po ostatnich odwiedzinach u kamieniarza mam obawy czy to wystarczy -chccialabym cos z sredniej połki .Moze orientuje sie ktos w cenach.....

Gość artur 1
ciezko okreslic -mysle ze taki sredniej jakosci to z 5000-6000 tys trzeba liczyc ,ale wszystko zalezy od tego jaki kamien i pozniej rozne bajery tzn.jakies wykute ozdoby ,literki ,ksiazki granitowe itp....ogolnie nie jest to tani wydatek

Gość ja pier,,,dole
u mnie siostra zapłaciła 15 tyś za pojedynczy.Kamień włoski do tego miedziane litery i książka granitowa. Wejdz w google i sprawdz dzis są takie czasy ,że pomnik z drugiego końca polski przywioza.Ja mieszkam na Mazurach a na wiosnę widziałam na cmentarzu jak ktoś stawiał pomnik wprzywieziony z Gdańska

Gość POtwierdzacz zawodowy.
4mln ci nie starzy na nagrobek? to z czego on kurwa ma być ze złota diamentów i szmaragdów czy ki chuj? :D

Gość mika 2323
zgadzam sie z artur 1

Gość icojamamrobic
bynajmniej moj tata robi od 3 tys w górę.

Gość herrr
no z 4tys to mozesz miec ciezko, chinszczyzne Ci wcisna

Gość alicja89;
szukalam w google i widze ze jest duza rozpietosc w cenach -z tego co piszecie to 4 tys to szkoda zachodu i chodzenia po kamieniarzach tylko lepiej oszczedzac dalej kase.....za 15 tys napewno nagrobka nie kupie -uwazam ze to troche przegiecie ,no ale kazdy ma prawo jak go stac itp.....ale to juz nikomu zycia nie wroci